Συγκλονιστικό: Ελληνίδα παρουσιάστρια με τάσεις αυτοκτονίας! Ποιά είναι;

Συγκλονιστικό: Ελληνίδα παρουσιάστρια με τάσεις αυτοκτονίας! Ποιά είναι;
Σε συνέντευξή της η διάσημη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, που την έφτασαν ακόμα και σε σημείο να έχει τάσεις αυτοκτονιάς..

Σε σημάδεψαν τα δύσκολα παιδικά σου χρόνια;

Πέρασα πέτρινα παιδικά χρόνια δίπλα σε έναν πατέρα αλκοολικό. Βίωσα οικογενειακές καταστάσεις που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ένα καταθλιπτικό άτομο. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι είχα μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας. Ναι, πέρασα και από αυτό το στάδιο, υπήρξαν περίοδοι που ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έψαχνα να βρω τον δρόμο που θα με έβγαζε στο φως και ευτυχώς υπήρχαν δίπλα μου άνθρωποι που μου έδειξαν αυτό το δρόμο. Τα επόμενα χρόνια μετά τις τάσεις αυτοκτονίας, πέρασα στο στάδιο που δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και έκλαιγα συνέχεια. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Στη δουλειά ήμουν μια δυναμική αρχισυντάκτρια και στο σπίτι μου μια κλαψιάρα. Άρχισα να βρίσκω ουσιαστικά τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα ψυχανάλυση. Μετά τα 33 μου, έφτασα πια σε ένα στάδιο που μπορούσα να με αγαπήσω ουσιαστικά. Μέχρι τότε, με κοίταζα στον καθρέφτη και με έφτυνα, τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Down Town.



Δείτε ακόμη: «Ο πατέρας μου ξεψύχησε μπροστά μου»: Η εξομολόγηση διάσημης Ελληνίδας που συγκλόνισε την εκπομπή της Κουτσελίνης

Δείτε ακόμη: Η απάντηση της Κουτσελίνη στον Αναστασιάδη για το θάνατο του Παντελίδη «Όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή, εκεί το…»

Δείτε ακόμη: Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη: Η φωτογραφία της πριν 20 χρόνια που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!