Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα 74 χρόνια της! (Photos)

Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα 74 χρόνια της! (Photos)
Μια φωτογραφία που ανέβηκε στo instagram αποκαλύπτει την εμφάνιση της σχεδόν 74χρονης μεγάλης σταρ του Χόλιγουντ

Βαδίζει αισίως στα 74 χρόνια ζωής, μπορεί να καυχιέται ότι έχει στο παλμαρέ της δυο βραβεία Όσκαρ, οκτώ Γκράμι, πέντε Έμμυ και θεωρείται μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες στη μοντέρνα ιστορία. Λόγος φυσικά δεν γίνεται για άλλη, παρά για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία όπως αποκαλύφθηκε, βρίσκεται στα στούντιο και ηχογραφεί.

ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ! Δες πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική Ζήνα! (PHOTO)

Από το μακρινό 1976, όταν και κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Ένα Αστέρι γεννιέται», σαφώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όμως η Στρέιζαντ συνεχίζει να κάνει αυτό που με πάθος αγάπησε τόσες δεκαετίες, πέρα από την υποκριτική, και δεν είναι άλλο από το τραγούδι.

Όπως λοιπόν δημοσιεύτηκε στο Instagram, η ηθοποιός που έπαιξε στην τελαυταία ταινία Star Wars, Νταίζι Ρίντλεϊ, βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης ετοιμάζοντας μια νέα δουλειά μαζί με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, δίνοντας τροφή σε κάθε ενδιαφερόμενο να ψάξει να βρει ποια είναι η νέα δουλειά των δυο κυριών και που θα δημοσιοποιηθεί. Η Ρίντλεϊ ανέβασε την παρακάτω εικόνα αποκαλύπτοντας το πως είναι ένα «αστέρι» του Χόλιγουντ, όπως η Στρέιζαντ, στα 74 του χρόνια:

bs

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την Γεωργία Αποστόλου; Δείτε πώς είναι σήμερα και πάθετε ΣΟΚ!



Δείτε ακόμη: ΣΟΚ! Δείτε πώς είναι σήμερα η «Σμαράγδα» από το «Εμείς κι Εμείς»… Μεταμορφώθηκε!



Δείτε ακόμη: Κόλαση!!! Η Σπυροπούλου προσκάλεσε Σκορδά – Λιάγκα για να ξεκατινιαστούν δημόσια!