Ράκος η Φαίη Σκορδά μετά το πισώπλατο μαχαίρωμα από την Κουτσελίνη για τον Παντελίδη! Πως αντέδρασε...

Ράκος η Φαίη Σκορδά μετά το πισώπλατο μαχαίρωμα από την Κουτσελίνη για τον Παντελίδη! Πως αντέδρασε...
Στην χθεσινή της εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη είπε δημόσια, ότι η Φαίη Σκορδά πρέπει να ζητήσει συγγνώμη μέσα απο την εκπομπή της, στην οικογένεια Παντελίδη!!! (Δείτε εδώ το απόσπασμα)

Η συγγνώμη αφορούσε σε αυτά που είπε η παρουσιάστρια στο πάνελ της εκπομπής μια μέρα πριν το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Η Σκορδά εδώ και μέρες, δέχεται έναν τρομερό πόλεμο στα social media από τους φαν του Παντελίδη (οπως αποκάλυψε το youweekly.gr) αποτέλεσμα του πολέμου είναι να κατρακυλήσουν τα νούμερα και να βρεθεί η εκπομπή πίσω απο τα "Καλημερούδια"!!! Και ενώ το πράγμα έμοιαζε να ξεθυμαίνει, τουλάχιστον ετσι πίστευε η παρουσιάστρια, έρχεται χθες η Ζήνα για να ρίξει λάδι στην φωτιά...

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος, αλλά γνωρίζει το Youweekly.gr, είναι ότι οι δύο παρουσιάστριες είχαν άψογη σχέση και μάλιστα η Κουτσελίνη είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε την Φαίη και την έφερε στο "Αlter" από ενα περιφερειακό κανάλι. Το γεγονός λοιπόν ότι η παρουσιάστρια δέχεται πισώπλατες μαχαιριές, οπως πιστεύει η ίδια, την έχει καταρρακώσει. Δεν βγαίνει από το σπίτι, ο Λιάγκας με τα παιδιά εμφανίζεται δημοσίως χωρίς την γυναικα του και η Φαίη έπαψε να ποστάρει στο instagram. Ακόμη και στο προσωπικό της site, η παρουσία της είναι διακριτική. Για να δούμε, θα καταφέρει η παρουσιάστρια να ξεπεράσει τον σκόπελο χωρίς άλλες απώλειες...και δεν εννοούμε μόνο επαγγελματικές!!! Προς το παρόν αντιδρά με ....παρατεταμένη σιωπή!!!

Να θυμηθείτε ότι τα θέματα μας τα διαβάζετε στο Youweekly.gr, καθώς αναπαράγονται σε μικρά και μεγάλα site χωρίς να αναφέρουν πηγη!!! Από Δευτέρα θα τα πούμε μια και καλή με όλα αυτά τα αλητάκια της ξεφτιλοδημοσιογραφίας που κάνουν ρεπορτάζ από το γραφείο ή τα μπουζούκια ή τον καναπέ τους και κλέβουν το ρεπορτάζ με απίστευτο θράσος.

Δείτε ακόμη: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη…»: Ποια παρουσιάστρια ξέσπασε για την συμπεριφορά της Σκορδά στον Παντελίδη; (Βίντεο)



Δείτε ακόμη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σπυροπούλου – Καλλιμούκου: Οι αποκαλύψεις της Κωνσταντίνα για τον Μισόκαλο που άφησαν άφωνη την Αντωνία!



Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Πουλάνε τις άκρως προσωπικές στιγμές του Παντελίδη 5.000! Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του!



Δείτε ακόμη: Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και μιλάει για ΟΛΑ στο Υouweekly.gr: «Την οικογένεια Παντελίδη…»