Τέλος εποχής για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Ποιο το μέλλον της στον Alpha;

Τέλος εποχής για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Ποιο το μέλλον της στον Alpha;
Πρώτοι από όλους, μέσα από το Youweekly.gr, σας είχαμε ενημερώσει για το τεράστιο προβληματισμό που επικρατεί στο κανάλι "Alpha" για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής που παρουσιάζει. (Δείτε εδώ.)

Ενώ η εκπομπή "Λόγω TiVis", ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, πιστεύοντας όλοι πως θα πάει πολύ καλά, το αποτέλεσμα εκ των υστέρων έδειξε πως δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης συνεχώς προβλημάτιζαν τους υπεύθυνους για το μέλλον της συγκεκριμένης εκπομπής! Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ανώτερο στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, τόνισε πως δεν έχουν κανέναν σκοπό να σταματήσουν την συνεργασία τους με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί στο κανάλι, άσχετα με το μέλλον της συγκεκριμένης εκπομπής!

Στις επόμενες ημέρες λοιπόν θα έχουμε νεότερα για την ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου της παρουσιαστριας με το κανάλι αλλά και την πορεία της εκπομπής της!

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Καινούριου ανακοινώνει μέσω Instagram ότι τα ξαναβρήκε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! Ευχαριστούμε και καλά κρασιά.



Δείτε ακόμη: Η δίαιτα της Κατερίνας Καινούργιου: Πώς θα χάσεις 8 κιλα σε 15 μέρες – Μόνο στο Youweekly.gr



Δείτε ακόμη: «Μαύρο» στο Mega! Εκατοντάδες εργαζόμενοι άνεργοι! (Ραγδαίες εξελίξεις)



Δείτε ακόμη: Το τηλεοπτικό κοινό «πετάει» εκτός Μουρμούρας την Δανάη Επιθυμιάδη! Τι δήλωσε η ίδια…