Αποκλειστικό: Πόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο η Μυρσίνη και πότε θα αναρρώσει πλήρως!

Αποκλειστικό: Πόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο η Μυρσίνη και πότε θα αναρρώσει πλήρως!
Νέες αποκλειστικές πληροφορίες του athensmagazine.gr, που μετά την αποκάλυψη του εξαιρετικά ευχάριστου νέου της επαναφοράς της Μυρσίνης Αρναούτη από την καταστολή, πλέον αυτό που νοιάζει τους πάντες είναι το, πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό το... μαρτύριο της νοσηλείας για την χτυπημένη κοπέλα!

Έτσι, η κατάσταση της Μυρσίνης βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ακόμα και ώρα με την ώρα, κάτι που συνιστά πολύ πιθανό το σενάριο, σύντομα η Μυρσίνη να μπορεί να βγει από το νοσοκομείο!

Δείτε ακόμη: Πως πάει η υγεία της Μυρσίνης Αρναούτη; Επιβεβαίωση του youweekly.gr και από τις εφημερίδες!!!

Συγκεκριμένα, αποκλειστικές πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι το πιθανότερο χρονοδιάγραμμα για την νεαρή Μυρσίνη είναι, δύο μήνες νοσηλείας ακόμα και δύο χρόνια για την πλήρη ανάρρωση!

Με λίγα λόγια, οι γιατροί, που πλέον αντιμετωπίζουν με πλήρη αισιοδοξία την περίπτωση της Μυρσίνης, λένε πως η άτυχη κοπέλα θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο ακόμα δύο μήνες, σίγουρα, και μετά θα μπορεί να πάρει εξιτήριο, ενώ προκειμένου να επανέλθει πλήρως το πρόβλημα σε χέρια και πόδια -το οποίο ευτυχώς θα επανέλθει!- θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από δύο χρόνια...

Φυσικά, σημασία έχει πάνω από όλα πως η νεαρή, άτυχη κοπέλα, να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή! Με τις ευχές και τη στήριξη όλων μας, η ανάρρωσή θα κρατήσει όσο τον δυνατό λιγότερο χρόνο!

Άλλωστε, η Μυρσίνη έχει αποδείξει σε όλους και πάνω από όλα στον εαυτό της, ότι είναι σκληρό καρύδι και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη "προίκα" της, για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Η Μυρσίνη ξυπνάει από την καταστολή και ξεσπάει σε κλάματα! Δείτε τι συμβαίνει

Δείτε ακόμη: O κακός χαμός με την συγκλονιστική συνέντευξη της μητέρας της Μυρσίνης Αρναούτη, της φίλης του Παντελίδη στο youweekly.gr

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

Δείτε ακόμη: Ανατροπή! Στα δίχτυα του ηλεκτρονικού εγκλήματος οι κράκερ του Παντελή Παντελίδη