Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

"Δεν θέλω τώρα...": Ο τσακωμός της Ελένης Μενεγάκη με φωτογράφο, για τις άβαφες λήψεις της! Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

388707
News 08.03.2016 11:46
Μόνο η Ελένη πιστεύει ότι χωρίς make up είναι άσχημη! Εμείς αντίθετα στο Youweekly.gr πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στην Ελλάδα ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Για του λόγου του αληθές δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

388702

Ήταν Παρασκευή και η αγαπημένη μας παρουσιάστρια βγήκε από το σπίτι της για να κάνει διάφορες δουλειές, χωρίς βεβαίως να αντιληφθεί ότι την ακολουθούσε ο φωτογράφος του Youweekly.gr. Θέλαμε να έχουμε μία Ελένη απλή, καθημερινή και πραγματικά την πετύχαμε για πρώτη φορά! Σήμερα σας παρουσιάζουμε την παρουσιάστρια έτσι όπως δεν την έχετε δει ποτέ...

388700

Ελένη Μενεγάκη: Την «τσακώσαμε» να αγοράζει super foods στο φαρμακείο!

Όταν πλέον η Ελένη αντιλήφθηκε τον φωτογράφο μας γύρισε και του είπε "Φτάνει πια! Δεν θέλω τώρα, έλεος δεν έχετε να κάνετε άλλη δουλειά;" και χαμογέλασε παιχνιδιάρικα, διότι η Ελένη ξέρει να παίζει το παιχνίδι της showbiz καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον!

388707

388699

Δείτε ακόμη: Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη στο σούπερ μάρκετ – Αποκλειστικές φωτογραφίες!Δείτε ακόμη: Super Botox για την μαμά της Μενεγάκη την κυρία Ζέτα…το λέει η καρδούλα της! Δείτε την αλλαγή της στην βόλτα με την Ελένη! (Photos)Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Καρανίκας στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη! O απίστευτος διάλογος! (Βιντεο)Δείτε ακόμη: Η Σπυροπούλου καρφώνει στον αέρα συνεργάτη της και τον στέλνει στην…ανεργία;

Share