ΈΚΤΑΚΤΟ! Εξέταση Dna ξεκινάει η αστυνομία στο αυτοκίνητο του Παντελίδη για να διαπιστώσει ποιος καθόταν και πού!

ΈΚΤΑΚΤΟ! Εξέταση Dna ξεκινάει η αστυνομία στο αυτοκίνητο του Παντελίδη για να διαπιστώσει ποιος καθόταν και πού!
Έκτακτες, συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη που συμβαίνουν τώρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr, η αστυνομία προχωρά σε εξέταση DNA στο αυτοκίνητο του Παντελίδη, για να διαπιστώσει από τα σημάδια του αίματος, ποιος ακριβώς καθόταν και πού! Επειδή το πράγμα έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις και να μπερδεύεται πάρα πολύ πλέον το δικαστικό και το αστυνομικό ρεπορτάζ, η αστυνομία προχωρά σε αυτόν τον επιστημονικό έλεγχο, προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση ότι και αν λένε οι πραγματογνώμονες, οι αυτόπτες μάρτυρες, οι δήθεν πληροφορίες από τους δήθεν δημοσιογράφους, που ο καθένας πλέον γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Εξελίξεις! Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη φωνάζει: «Ο Παντελής δεν οδηγούσε…»

Το τεστ DNA θα πραγματοποιηθεί, όπως λένε οι αστυνομικές πηγές, επειδή οι απλοί πολίτες μετακίνησαν τα κορμιά μετά το ατύχημα με αποτέλεσμα να αλλάξει η σκηνή του τροχαίου! Όπως μαρτυρά αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας στο Youweekly.gr, όταν στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος έφτασε η αστυνομία και η πυροσβεστική, τα κορμιά των παιδιών είχαν μετακινηθεί και μάλιστα τα κορίτσια είχαν προσπαθήσει να τα βγάλουν από το αυτοκίνητο. Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με ένα εξίσου σημαντικό γεγονός, ότι δηλαδή η Φρόσω Κυριάκου, ακόμη δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οδηγούν την έρευνα στην ενεργοποίηση του τεστ DNA.

Αργότερα, από το Youweekly.gr, θα σας έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες γι'αυτή την ξαφνική εξέλιξη! Όπως αντιλαμβάνεστε η ιστορία πλέον μπλέκεται και αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον αστυνομικό και δικαστικό!

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη σπάει την σιωπή του: «Ήμουν στο δωμάτιο και άκουγα να…»



Δείτε ακόμη: Η Μυρσίνη ξυπνάει από την καταστολή και ξεσπάει σε κλάματα! Δείτε τι συμβαίνει



Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Σας την παρουσιάζουμε όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ – Άβαφη, ταλαιπωρημένη, αγουροξυπνημένη…



Δείτε ακόμη: «Xτύπησε κόκκινο» η αγωνία στο MEGA- Σε 3 μέρες η μεγάλη απόφαση!