Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα της Καραβάτου που κατέβηκε από Θεσσαλονίκη. Μοιάζουν;

Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα της Καραβάτου που κατέβηκε από Θεσσαλονίκη. Μοιάζουν;
“Όλα για την Αέλια και την οικογένειά μου”, συνηθίζει να λέει η Κατερίνα Καραβάτου όταν τη ρωτάνε πώς μπορεί και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά αλλά και στους δικούς της ανθρώπους, ιδιαίτερα τώρα που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η Κατερίνα για κανένα λόγο δεν αφήνει παραπονεμένους τους αγαπημένους της και τους αφιερώνει σχεδόν όλες τις ώρες της όταν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και προετοιμασίας της εκπομπής της.

388294

Η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς καθόλου μακιγιάζ… Τα συμπεράσματα δικά σας!

Λίγες μέρες πριν, λοιπόν -και πιο συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα- η παρουσιάστρια βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με δύο λατρεμένα για εκείνη πρόσωπα και ο φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να κάνουν αγορές... Με τη μαμά της Αγγελική και την κόρη της Αέλια -3 γενιές μαζί- χάζευαν βιτρίνες και ψώνιζαν για τις ίδιες αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειας Κατσούλη που έρχεται τον Μάιο. Η παρουσιάστρια, παρόλο που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν έχει πάρει πολλά κιλά και φροντίζει κάνοντας υγιεινή διατροφή να διατηρεί τη σιλουέτα της άψογη... Η μητέρα της, που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται όλο και πιο συχνά την Αθήνα προκειμένου να βοηθά την κόρη της με τις δουλειές του σπιτιού και τις προετοιμασίες για το μωρός, ενώ δίνει όλη της την φροντίδα και την αγάπη στη μικρή Αέλια που κι εκείνη με τη σειρά της έχει τρελή αδυναμία στη γιαγιά της.

388312

Αδυναμία στη μαμά της...

Μετά την απώλεια του μπαμπά της, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία, η Κατερίνα έδωσε όλη της την αγάπη στη μαμά της και κάνει πολλά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να την βλέπει και να βρίσκονται κάποιες ώρες μαζί. Τώρα, βέβαια, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης η μαμά είναι εκείνη που παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται στην Αθήνα για να βοηθήσει την κόρη της 2 μήνες πριν γεννήσει.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Η ταραχή της για το μωρό on air – Τι συνέβη;



Δείτε ακόμη: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται! Τους πιάσαμε στα πράσα – Περιμένουν και τον πελαργό!



Δείτε ακόμη: Βλάχος – Τριανταφυλλίδου: Σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από Αμερική και μία χαρμόσυνη είδηση για το ζευγάρι…