Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha και για το φημολογούμενο κόψιμο της εκπομπής της;

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha και για το φημολογούμενο κόψιμο της εκπομπής της;
Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πάρτυ για την παρουσίαση γνωστής αθλητικής σειράς ρούχων και μίλησε στις κάμερες για το μέλλον της εκπομπής της , για το συμβόλαιό της με τον Alpha, αλλά και το κόψιμο του «Spata Live».

Όπως είχε γράψει το Youweekly.gr πριν από δυο μέρες το μέλλον του "Λόγω TiViς" είναι αβέβαιο, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στο κανάλι του Alpha και την θέλουν εκεί, παρόλο που δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό της.

Η παρουσιάστρια, με τις δηλώσεις επιβεβαίωσε όσα ξέραμε ήδη και σας είχαμε μεταφέρει εδώ στο Youweekly.gr.

«Το συμβόλαιο μου με τον Alpha είναι 1 συν 1 χρόνο. Έχουμε μια άψογη συνεργασία με το κανάλι. Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος που εκτιμάω πολύ τον Alpha και με εκτιμά και ο Alpha. Οπότε νομίζω ότι οι συζητήσεις μας...» τόνισε η Κατερίνα.

Όσον αφορά στο φημολογούμενο κόψιμο της εκπομπής της, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο πείραμα. Τα παιδιά είναι καινούρια, είναι μεν ταλαντούχα αλλά ο κόσμος δεν τα γνωρίζει, θέλει χώρο και χρόνο. Το κανάλι δόξα τω Θεώ μας τον έδωσε! Από εκεί και πέρα αν το κανάλι δεν είναι ικανοποιημένο...».

Δείτε τι δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου:



Δείτε ακόμη: Χεράκι- χεράκι για πρώτη φορά Καινούργιου- Σταθοκωστόπουλος! (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Δείτε ακόμη: Τα σχόλια του Άγγελου Πυριόχου για την Ελένη Μενεγάκη: «Την είδα δίπλα από την Καινούργιου και…»

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη – βόμβα από το Πρωινό για το γάμο Καινούργιου – Σταθοκωστόπουλου!