ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ! Με ποια διαγωνιζόμενη του \"The Voice\" είναι ΣΥΓΓΕΝΗΣ ο Μιχάλης Κουινέλης; (PHOTO)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ! Με ποια διαγωνιζόμενη του \

Πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο «The Voice» η καταγγελία - βόμβα σύμφωνα με την οποία ο Μιχάλης των Stavento και η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου, που φέρεται ως το απόλυτο φαβορί, έχουν συγγενική σχέση!


Η μαθήτρια από τον Έβρο απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και από τους τέσσερις κριτές - coaches στην blind audition, ενώ η ίδια επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Μιχάλη παρ' ότι την διεκδίκησε και η Δέσποινα Βανδή.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η επιλογή της Αρετής κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν: η μητέρα της και η μητέρα του τραγουδιστή είναι πρώτα ξαδέρφια, αλλά και αμφότεροι κατάγονται από την Αλεξανδρούπολη!


Όπως είναι φυσικό, η αποκάλυψη για την συγγένεια της διαγωνιζόμενης και του coach έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η 16χρονη, παρά την «αγγελική» φωνή της, θα βοηθηθεί έμμεσα από τον θείο της.


Μέχρι στιγμής, ούτε η παραγωγή του «The Voice», ούτε ο Μιχάλης Κουινέλης, έχουν κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ η Αρετή ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο live της Παρασκευής που μας έρχεται...


TAGS