Κώστας Φαλελάκης: Η ζωή μετά τo Μηνά Χατζησάββα και οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις (Photos)

Κώστας Φαλελάκης: Η ζωή μετά τo Μηνά Χατζησάββα και οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις (Photos)
Το Νοέμβριο του 2015 ο Μηνάς Χατζησάββας άφησε την τελευταία του πνοή και ο καλλιτεχνικός κόσμος έπεσε σε θλίψη. Τότε βγήκε στη δημοσιότητα και η σχέση που διατηρούσε επί 25 χρόνια με τον Κώστα Φαλελάκη, ο οποίος ήταν ράκος στην κηδεία του. "“Μηνούλη μου... Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τότε.

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός είχε δεχτεί απίστευτη επίθεση από τον Φαήλο Κρανιδιώτη για τη σχέση του με τον Χατζησάββα και ακολούθησαν πολλές συζητήσεις και κρικοί σχολιασμοί για το σύμφωνο συμβίωσης.

Τραγική φιγούρα: Η πρώτη φωτογράφιση του Κώστα Φαλελάκη μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα! (PHOTOS)

Η ζωή όμως συνεχίζεται και ο ηθοποιός αφοσιώθηκε στην παράσταση “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”, όπου θα πρωταγωνιστούσε μαζί με το σύντροφό του στο θέατρο Badminton.

Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν βαθιά συγκινημένος στην πρεμιέρα, η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του αγαπημένου του, Μηνά Χατζησάββα. Η θλίψη ήταν φανερή και αυτό ευαισθητοποίησε όλο το κοινό.



kostas

Οι παραστάσεις του ολοκληρώθηκαν στις 6 Μαρτίου και αυτές τις μέρες ο Κώστας Φαλελάκης έκανε δειλά δειλά τις πρώτες του εμφανίσεις με φίλους στο θέατρο. Πριν λίγες μέρες τον είδαμε στο Παλλάς και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η όπερα της Πεντάρας” και το βράδυ της Πέμπτης πήγε στο θέατρο Πορεία και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τρεις αδελφές".

FAILOSfailos2

Δείτε ακόμη: «Φαήλο, άντε γ@@@@!!»: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάντος με όσους κριτικάρουν τώρα τον καλό του φίλο Μηνά Χατζησάββα!

Δείτε ακόμη: Επίθεση με απαράδεκτα ομοφοβικά σχόλια στον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα; Ποιος τον αποκάλεσε «αξύριστη χήρα»;