Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έκραζε τον Παντελίδη χειρότερα από την Φαίη Σκορδά και τώρα...

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έκραζε τον Παντελίδη χειρότερα από την Φαίη Σκορδά και τώρα...
Το κοινό πλέον πιστεύουμε πως έχει συνηθίσει την υποκρισία και τα ψεύτικα δάκρυα από τις τηλεπερσόνες που ποζάρουν καθημερινά στον φακό της τηλεόρασης και ποτίζουν το κοινό τους με δήθεν συμπόνιες και καλούς τρόπους!

Είναι γεγονός πως μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, όπως σας είχαμε μεταφέρει μέσα από το Youweekly.gr, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και υβριστικών σχολιών εναντίον της Φαίης Σκορδά, για την κριτική που είχε ασκήσει στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, λίγες μέρες πριν το μοιραίο τροχαίο! Γνωστοί και μη, έπεσαν να την φάνε για τα σχόλια που είχε κάνει για το τραγούδι για τα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί πουθενά η Φαίη Σκορδα με τον πόλεμο που δέχεται! (Δείτε εδώ)

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στο Instagram μετά την «επίθεση» από τους fans του Παντελίδη!

Ναι, να είμαστε δίκαιοι όμως... Πολλοί ήταν εκείνοι που πριν τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έβγαιναν και τον έκραζαν μπροστά στον φακό! Τώρα όμως τι; Τώρα μέσα στην υποκρισία όλοι αυτοί εμφανίζονται στις εκπομπές τους ή ως καλεσμένοι σε άλλες εκπομπές και κλάινε, δακρύζουν για τον χαμό αυτού του παιδιού... Αυτού του παιδιού που κάποτε είχαν πέσει να το κατασπαράξουν! Τρανταχτό παράδειγμα; Τατιάνα Στεφανίδου... Με το που "έφυγε" ο Παντελίδης, κάθε μέρα στην εκπομπή της, αναλύει και αναλύει το μοιραίο τροχαίο... Με πόνο, πολύ πόνο λέμε... όταν η ίδια στον αέρα της εκπομπής της είχε βγει γεμάτη κομπλεξισμό για την επιτυχία αυτού του παιδιού, να κατακρίνει αυτούς που ακούνε τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, όπως θα δείτε το βίντεο που φέρει αποκλειστικά το Youweekly.gr! Βέβαια, όταν έφυγε πλέον από την ζωή ο Παντελίδης, γεμάτη θράσσος, και σίγουρη πως το κοινό ξέχασε αυτά που είχε πει, το "παίζει" στεναχωρεμένη και συντετριμμένη... Καίγονται όλα στον βωμό της τηλεθέασης!

Δείτε το απόσπασμα στο Youweekly.gr:


Δείτε ακόμη: Η πρώτη συνέντευξη του Θεοφάνους μετά απο καιρό!!! Τι λεει για τον Παντελίδη; Ζητά συγγνώμη…



Δείτε ακόμη: Ξεσπάει πόλεμος μεταξύ της οικογένειας Αρναούτη με την οικογένεια Παντελίδη: «Δεν συμπίπτουν οι γνώμες των τεχνικών συμβούλων», είπε ο δικηγόρος!



Δείτε ακόμη: Εξελίξεις: Άσχημα τα νέα για την Μυρσίνη Αρναούτη. Ξανά σε καταστολή και τραχειοστομία- Σε απελπισία η μητέρα της…



Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές: Το τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Παντελή Παντελίδη και η συγκίνηση του Αρναούτογλου! (Βίντεο)