Δείτε την κούκλα κόρη της Μηλιαρέση σε μία ανατρεπτική φωτογράφιση με την μαμά της!

Δείτε την κούκλα κόρη της Μηλιαρέση σε μία ανατρεπτική φωτογράφιση με την μαμά της!
Από τον Στάθη Πουτουρίδη

Moιάζουν σαν αδελφές αλλά είναι μαμά και κόρη που αποκαλύπτονται στην πιο αληθινή κουβέντα της ζωής τους. Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκαθαρίζει τα όσα ακούστηκαν για τα λεφτά που έβγαλε από την τηλεόραση παρουσιάζοντας το “Ρουκ Ζουκ” και δηλώνει ότι ψωνίζει από τη Λαϊκή αλλά και η κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη μιλάει για το άσχημο διαζύγιο των γονιών της και πώς σταμάτησε την κόντρα μεταξύ τους.

Τη Μαίρη Μηλιαρέση την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ασχολήθηκε με το τραγούδι, έγινε παρουσιάστρια, επιχειρηματίας... Πάντα, όμως, παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Αποκλειστικά στο Youweekly.gr μάς συστήνει την κόρη της Σοφίνα, που ασχολείται με το μόντελινγκ και το χορό, αποδεικνύοντάς μας πως είναι το... εξελιγμένο «μοντέλο» της οικογένειας και -μεταξύ άλλων- εξομολογείται για το αν παντρεύεται -πρώτη φορά- μπροστά στην κόρη της...

_DSC4923

Κυκλοφορείτε μαζί. Πείτε μου για τις αντιδράσεις των αντρών. Σας φλερτάρουν;
Σ: Ναι, έχω δει να σηκώνουν το γυαλί και να κοιτάνε μια εμένα και μια τη μαμά, να λένε “μα τι ωραίο δίδυμο είναι αυτό!” και να αναρωτιούνται αν είμαστε φίλες!
Μ: Δεν βλέπω γύρω μου, δεν ασχολούμαι. Καμιά φορά μου λέει η Σοφίνα “μαμά αυτός σε κοιτάζει”, δεν δίνω σημασία, άσε που δεν φοράω και τα γυαλιά μου! (γέλια)
Στην σχέση μεταξύ μαμάς-κόρης υπάρχει πάντα κόντρα. Γιατί;
Μ: Επειδή η μάνα είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο και όπως κι αν της συμπεριφερθείς δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε συγχωρήσει και να μη σ’ αγαπάει. Αυτή η άνεση κάνει γενικά τα παιδιά να έχουν αυτές τις κόντρες.
Σ: Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είμαι καλά ή έχω νεύρα δεν θα τα ξεσπάσω σε κανέναν άλλον εκτός από τη μαμά. Κι αν κάποια φορά πάνω στην ένταση την προσβάλλω νιώθω άσχημα κλαίω και της ζητάω συγγνώμη.

_DSC4844
Τα προσωπικά σας τα συζητάτε μεταξύ σας; Συμβουλεύεστε η μία την άλλη;
Σ: Τα δικά μου της τα λέω όλα. Την πρώτη μέρα τα λέω στη Μαντώ, την κολλητή μου, και μετά κατευθείαν στη μαμά. Όσο για τα προσωπικά της, ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μου τα λέει όλα.
Μ: Ξέρεις γιατί δεν σου λέω τα πάντα. Για να σε προστατέψω από τα δικά μου θέματα. Δεν πρέπει να σε φορτίζω και να σε επιβαρύνω με τα προσωπικά μου.
Σου έχει φέρει δηλαδή κάποιον αγαπημένο ή φίλο που ως μαμά διαφώνησες;
Μ: Φυσικά. Και, μάλιστα, δεν τον κρατήσαμε πολύ, τον στείλαμε! Αλλά και εκείνος με τον οποίο συμφωνούσα και τον ήθελα πάρα πολύ και θα τον υιοθετούσα κιόλας, δυστυχώς μας τελείωσε.
Σ: Την ακούω πάντα και γι' αυτό τον άνθρωπο που λέει, που ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, ξέρω ότι τον αγαπάει αλλά κι εγώ είχα τους προσωπικούς μου λόγους που δεν συνέχισα μαζί του. Κάποια στιγμή που προσπαθούσα να τον ξεπεράσω της είπα: “Μαμά σταμάτα, δεν μπορώ να ακούω συνέχεια το πόσο καλό παιδί είναι...”.
Ως παιδί καταλάβαινες ότι η μαμά σου είναι γνωστή;
Σ: Το καταλάβαινα από τον κόσμο που μας χαιρετούσε στον δρόμο, αλλά δεν το έζησα ως “αυτή είναι η διάσημη μαμά μου”. Ποτέ δεν μου το μετέφερε όλο αυτό.
Μ: Δεν έχω περάσει στο παιδί μου τέτοια πράγματα. Να φανταστείς ότι στο σπίτι μου δεν είχα ποτέ φωτογραφίες, αφίσες και όλα αυτά τα διάφορα που βάζουν οι σταρ. Αυτόγραφα σκέψου μου είχαν βγάλει όταν έκανα τον δίσκο μου. Δεν ξανάβγαλα όμως ποτέ. Δεν θεωρώ ότι είμαι κάποια που δικαιούται να δίνει αυτόγραφα. Το σταριλίκι για μένα δεν υπάρχει.
Τι είναι αυτό που κάνει η μαμά και σ' εκνευρίζει;
Σ: Είναι υπερπροστατευτική σε σημείο που εκνευρίζομαι γιατί μου γκρινιάζει. Ρωτάει συνέχεια πού θα πάω, τι ώρα θα επιστρέψω. Της έχω φέρει στο σπίτι τους φίλους μου για να τους γνωρίσει και γενικά από τις πράξεις μου θα έπρεπε να μου έχει λίγη παραπάνω εμπιστοσύνη. Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν την ακούω στο τι ώρα θα γυρίσω σπίτι. Και έχει ελαττώσει και τα τηλέφωνα. Με έπαιρνε κάθε μισή ώρα!
Μ: Εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ σ’ αυτή την αλλαγή και ναι, είμαι υπερπροστατευτική. Από τότε που ήμουν έγκυος μέχρι και τώρα όλα περιστρέφονται γύρω από την κόρη μου. Άφησα την τηλεόραση, ενώ είχα προτάσεις, γιατί για μένα το παιδί ήταν τα πάντα. Τώρα δυσκολεύομαι να απογαλακτιστώ εγώ!

_DSC4844

Φοβάσαι πολύ ως μαμά; Ανησυχείς παρόλο που είναι πλέον δεκαεννιά;
Μ: Θέλω να είμαι κοντά της. Πιστεύω πως αν συμβεί κάτι άσχημο, θέλω να έχω μιλήσει μαζί της, να ξέρω, να το προλάβω αν πάει να γίνει κάτι. Συνέχεια της μιλάω και μερικές φορές καταλαβαίνω ότι την τρομάζω, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά...
Ανταλλάσσετε ρούχα μεταξύ σας;
Μ: Δεν ανταλλάσσουμε. Παίρνει μόνο τα δικά μου! Μου τα κλέβει κι έχω αναγκαστεί να κλειδώνω το δωμάτιό μου καναδυό φορές. Τα φοράει και μετά τα πετάει στο πάτωμα!
Σ: (γέλια)
TAGS