Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Παντελίδη και η αποκλειστικότητα του Youweekly.gr στην Ζήνα Κουτσελίνη!

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Παντελίδη και η αποκλειστικότητα του Youweekly.gr στην Ζήνα Κουτσελίνη!
Στην εκπομπή της φίλης Ζήνας, "Αλήθειες με την Ζήνα", βγήκε μία αξιολάτρευτη συνάδελφος η οποία διάβασε στοιχεία του πορίσματος του ιατροδικαστή, επιβεβαιώνοντας το Youweekly.gr, στηρίζοντας το Youweekly.gr και το ρεπορτάζ του, χωρίς όμως να αναφέρει την πηγή. (Δείτε το ρεπορτάζ μας εδώ)

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν κάνει τέτοια λάθη. Σέβεται την δουλειά των συναδέλφων της και στηρίζει την δουλειά τους.. Αν η κυρία, που διάβασε το πόρισμα αντιγράφοντας το Youweekly.gr, έχει πηγή αξιόπιστη που βρήκε το πόρισμα, καλώς! Ας πάρει τηλέφωνο εδώ στο site να μας πει άλλα στοιχεία του πορίσματος που εμείς από ευσυνειδησία δεν τα γράψαμε, να δούμε αν έχει πραγματικά το πόρισμα στα χέρια της! Διαφορετικά την επόμενη φορά που θα παίρνει ειδήσεις από το Youweekly.gr να φροντίζει να λέει την πηγή... Διότι το πόρισμα, την έκθεση του ιατροδικαστή, την έχουμε μόνο εμείς και την βγάλαμε μόνο εμείς...


Δείτε ακόμη: «Έσπασε» η Ελένη! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και τα δάκρυα της Ζαρίφη



Δείτε ακόμη: «Αυτά είναι τα αίτια του δυστυχήματος του Παντελίδη!»: Ο αστυνομικός ρεπόρτερ Πάνος Σόμπολος φέρνει στο φως την αλήθεια!



Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες-σοκ από το άψυχο σώμα του Γιακουμάκη! Ο Γεράσιμος Κουρουκλής αποκαλύπτει…