Απίστευτο: Δημοσιογράφος απειλεί με μηνύσεις τους φανς του Παντελίδη! Δείτε τι συνέβη

Απίστευτο: Δημοσιογράφος απειλεί με μηνύσεις τους φανς του Παντελίδη! Δείτε τι συνέβη
 

Μια σελίδα στο Facebook προς τιμήν του Παντελή Παντελίδη δέχεται απειλές από δημοσιογράφο με τη δικαιολογία οτι παραβιάζει τα πνευματικά του διακώματα!

Η είδηση συτή μας ξένισε και μας έκανε να αναρωτηθούμε ποιος και τι είδους δημοσιογράφος είναι αυτος που ενοχλήθηκε από μια σελίδα που δημιουργήθηκε απλά και μόνο για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Η σελίδα με το όνομα "Παντελής Παντελίδης / θα ζεις πάντα στις καρδιές μας" έχει εκατοντάδες Likes, όπου καθημερινά αναρτούνται φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με τον τραγουδιστή .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απειλές εκτοξεύθηκαν από δημοσιογράφους ύστερα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην σελίδα. Το βίντεο αφορούσε την συναυλία ενός γνωστού καλλιτέχνη που τραγούδησε προς τιμήν του Παντελή Παντελίδη. Ο/η δημοσιογράφος ζήτησε από τους διαχειριστές της σελίδας να κατεβάσουν το βίντεο και να το ανεβάσουν από το κανάλι του/της στο youtube γιατί δήθεν παραβιάστηκαν τα πνευματικά του/της δικαιώματα.

Οι διαχειριστές της σελίδας αρνήθηκαν να κατεβάσουν το βίντεο που είχε κάνει ήδη χιλιάδες προβολές και έτσι ο/η δημοσιογράφος απείλησε τους διαχειριστές της σελίδας με νομικά μέσα!

Σε περίπτωση που πράγματι κατατεθεί μήνυση , οι διαχειριστές της σελίδας θα δημοσιεύσουν το άτομο που τους απείλησε, ενώ έχουν ως στόχο να ενημερώσουν ακόμα και τον καλλιτέχνη που είναι στο βίντεο .

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν οι διαχειριστές της σελίδας και τα "χώνουν" στο δημοσιογράφο:

selidaselida2

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη προς όλους τους θαυμαστές του!

Δείτε ακόμη: Ο πόλεμος της οικογένειας Παντελίδη με την οικογένεια Αρναούτη, τα 2 εκ. ευρώ και η τραχειοστομία της Μύρσινης