Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη: \"Θα μαζεύει κόσμο...\"

Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη: \
Η Κατερίνα Ζαρίφη τα τελευταία χρόνια είναι στενή συνεργάτιδα και καλή φίλη της Ελένης Μενεγάκη! Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα, είχε γίνει ολόκληρος ντόρος για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας αλλά και για τις νέες αρμοδιότητες που θα έχει στο κανάλι! Ωστόσο η Κατερίνα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να μας πει όλη την αλήθεια γι'αυτές τις αλλαγές! Μέσα λοιπόν από την συνέντευξη της στην Αγορά, έδωσε όλες τις απαντήσεις για το φλέγον θέμα..

Με αφορμή το νέο τετραετές συμβόλαιο της Μενεγάκη, ακούστηκε ότι θα αναλάβει και ρόλο συμβούλου ψυχαγωγικού στον Alpha. Πιστεύεις ότι θα θριαμβεύσει και πίσω από τις κάμερες;

«Βέβαια! Ούτως ή άλλως, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δρα συμβουλευτικά σε διάφορες εκπομπές του Alpha. Ουσιαστικά, η καθημερινή σκαλέτα κάθε εκπομπής είναι «μπάλα» που παίζει η Ελένη. Η Ελένη είναι πολύ καλή στο να «τσιμπάει» κόσμο, ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα του κάθε ανθρώπου. Είναι η αξονική τομογραφία της ελληνικής TV, είναι φουλ φυσιογνωμίστρια. Εμένα, για να καταλάβεις, με άκουσε στο ραδιόφωνο και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά. Ούτε που κατάλαβα πότε μου ήρθε η πρόταση. Την πρώτη φορά που τη συνάντησα στο καμαρίνι της με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και τι ώρα έχω γεννηθεί.»

Κατερίνα Ζαρίφη: Φλέρταραν μπροστά της τον σύντροφό της και δείτε τι έκανε…

Δηλαδή τη μανία που έχεις το τελευταίο διάστημα και μελετάς τα ζώδια σού την έχει «κολλήσει» η Μενεγάκη;

«Εννοείται. Ναι, γιατί όταν η μεγαλύτερη καριέρα της τηλεόρασης έχει βαδίσει βάσει ζωδίων, τότε κάτι συμβαίνει... Εγώ ασχολούμαι περισσότερο στο κομμάτι της αυτογνωσίας. Όταν μάλιστα ακούς διάλογο Μενεγάκη με Άση Μπήλιου, απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις.»

Δείτε ακόμη: «Έσπασε» η Ελένη! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και τα δάκρυα της Ζαρίφη



Δείτε ακόμη: Χαμός! H Σπυροπούλου μας δείχνει το καμαρίνι της… και οχι μονο!



Δείτε ακόμη: Το δήθεν fan club της Φαίης Σκορδά και το μήνυμα για τον Παντελίδη που προκάλεσε αντιδράσεις!



Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το παραθαλάσσιο οικόπεδο που θέλει να αγοράσει η Ελένη Μενεγάκη! Που βρίσκεται;