Ξεκατινιάζονται on air Βερύκιος και Καινούργιου - Οι ατάκες φωτιά!

Ξεκατινιάζονται on air Βερύκιος και Καινούργιου - Οι ατάκες φωτιά!
Μετά το ξαφνικό χωρισμό της Καινούργιου από τον Σταθοκωστόπουλο, που πήρε μεγάλη διάσταση στα Media, ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε το πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day και τα έχωσε στην Κατερίνα. Την ξεφτίλισε, λέγοντας ότι δεν νοιάζει κανένα αν χώρισε ή όχι και την επιτυχία που έχει στο να προβάλει την προσωπική της ζωή, να το κάνει και στην εκπομπή της! (Δείτε εδώ το ξέσπασμά του).

Η Κατερίνα, φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την επίθεση στο πρόσωπό της και απάντησε στον δημοσιογράφο. Εξέφρασε πόσο στεναχωρέθηκε όταν άκουσε όλα τα παραπάνω από τον άνθρωπο που την έχει βοηθήσει τόσο στο κανάλι που βρίσκεται, αλλά πιστεύει οτι όλα αυτά τα είπε για το καλό της.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου...και μετά το βίντεο ακολουθεί το ξεκατίνιασμα...



Κι εκεί που νομίζαμε πως έληξε το θέμα, εμφανίζεται ξαφνικά στο πλατό ο Δήμος Βερύκιος και έγινε το έλα να δεις!


verikio

Ακολούθησαν απίστευτες ατάκες, κι ένας διάλογος φωτιά μεταξύ Κατερίνας και Δήμου! O Βερύκιος θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους τα είπε έξω από τα δόντια στον αέρα της εκπομπής: "Πρέπει να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή! Ο κόσμος να σε μαθαίνει μέσα από την δουλειά σου και όχι από τις σχέσεις σου! Είδες ποτέ την Μενεγάκη να παρουσιάζει τις σχέσεις της;"...και συνέχισε ο δημοσιογράφος "Ο Δημήτρης Καινούργιος (ο πατέρας της Κατερίνας), είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Αθήνα! Κι εσύ πουλάς την σχέση σου στα περιοδικά;". Η παρουσιάστρια εμφανώς πολύ προβληματισμένη προσπάθησε να απολογηθεί σε όλο αυτό, λέγοντας του πως δεν επιδίωξε εκείνη τίποτα...και πως τα εκτιμάει αυτά που λέει επειδή ειναι για το καλό της...

Δείτε εδώ το βίντεο με τον έντονο διάλογο Βερύκιου- Καινούργιου

Αυτά τα ξαφνικά τελικά στην τηλεόραση είναι τα καλύτερα! Αναμένουμε τη συνέχεια...