Άσχημη εξέλιξη: \"Η Μυρσίνη Αρναούτη αν θα ζήσει, κανείς δεν ξέρει\", ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Κωλέττης μιλάει αποκλειστικά στο youweekly.gr

Άσχημη εξέλιξη: \
Η Μίνα δυστυχώς δεν είναι καλά... Εδώ και μια εβδομάδα είχαμε την πληροφορία μέσα από την ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αλλά και κοντινά πρόσωπα της 30χρονης κοπέλας, αλλά δεν το γράφαμε σεβόμενη την επιθυμία και της οικογένειας της Μίνας. Σήμερα επιβαιβαιώσαμε το ρεπορτάζ μέσω του δικηγόρου τους, κυρίου Ιωάννη Κωλέττη και σας μεταφέρουμε ότι ακριβώς μας είπε για την κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη και αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο."Παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσιάζει λοιμώξεις, μία είναι καλά, μία δεν είναι καλά!". Ρωτήσαμε τον δικηγόρο της οικογένειας, αν το κορίτσι ειναι σε καταστολή, αν έχει συνείδηση της κατάστασης της και αν έχει ρωτήσει για το ατύχημα... "Κοίταξε, μία είναι σε καταστολή, μία την βγάζουν από την καταστολή. Δεν έχει συνείδηση. Δεν έχει ρωτήσει τίποτα για το συμβάν, γιατί όπως σας είπα είναι σε καταστολή!"

Συνεχίζοντας την συνέντευξη, προσπαθήσαμε να μάθουμε αν οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, αν η υγεία της Μίνας καλυτερεύει. Μόλις πήραμε την απάντηση, μας κόπηκαν τα πόδια. Ήταν οι πρώτη φορά που ένας άνθρωπος που ξέρει τα πράγματα από μέσα, όπως ο κύριος Κωλέττης είπε αλήθειες, που μας συγκλόνισαν και μας φόβισαν...

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι;(Ρώτησε ο δημοσιογράφος μας)..."Αν θα ζήσει κανείς δεν ξέρει! Όταν κάποιος είναι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από την εμπειρία μου το λέω, σημαίνει δηλαδή ότι κινδυνεύει η ζωή του. Αλλιώς θα τον είχαν βγάλει."

"Το κυριότερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει στον πνεύμονα; (Ρωτάμε διότι αυτό γνωρίζαμε)... "Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Αυτά, μέχρι εκεί!"

Δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο αναλυτικός ο κυριος Κωλέττης στο youweekly.gr, μας έδωσε την εικόνα 1000%. Καταλάβαμε πως η Μυρσίνη Αρναούτη όχι μόνο δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά δίνει τεράστια μάχη για την ίδια την ζωή της. Φύλακας άγγελος η μητέρα της, που δεν φεύγει ούτε λεπτό από κοντά της, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το youweekly.gr, όταν η μητέρα της, Νατάσα Αρναούτη μας είχε μιλήσει αποκλειστικά! Διαβάστε τι μας είχε πει πριν απο 3 εβδομάδες όταν τα πράγματα ηταν περισσότερο αισιόδοξα...



Το youweekly.gr με το δημοσιογράφο του επισκέφτηκε τη ΜΕΘ για να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς για το ποια είναι η κατάσταση της κοπέλας και να μάθει λεπτομέρειες για την πορεία και εξέλιξη της υγείας της. Εκεί, λοιπόν, έξω από τη ΜΕΘ, συναντήσαμε τη μητέρα της Μυρσίνης, την κυρία Νατάσα Αρναούτη. Η γυναίκα, αν και ταλαιπωρημένη και σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δέχτηκε να μας απαντήσει προκειμένου επιτέλους να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της αλά και τις λεπτομέρειες για το αν έχουν ή όχι επαφές με την οικογένεια Παντελίδη (γράφτηκε ότι η οικογένεια Παντελίδη είναι δίπλα τους και τους ενισχύει).



-Κυρία Αρναούτη ποια είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης; Τί σας λένε οι γιατροί;

«Οι γιατροί παιδί μου περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου… Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει.»

-Έχει ξυπνήσει το παιδί από την μέρα που έγινε το τροχαίο; Εσάς σας έχει αναγνωρίσει; Έχει συνέλθει; Σας έχει μιλήσει;

«Πολύ λίγο… Ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πολύ πιθανόν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.»

– Άρα δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και σίγουρα δεν ξέρει τι έχει συμβεί ούτε με τη Φρόσω ούτε με τον Παντελή, σωστά;

» Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε. Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοίγει τα μάτια της όταν είμαι από πάνω της και κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα μου μιλήσει, αλλά όχι, στιγμιαία ανοίγει τα ματάκια της και τα ξανακλείνει. Από την ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει ούτε κουβέντα.»

-Κυρία Νατάσα, γνωρίζουμε ότι η Μυρσίνη προέρχεται από μία οικογένεια που δεν είναι πλούσια. Μάλιστα μάθαμε ότι έχασε και τον μπαμπά της πριν από πολλά χρόνια. Πώς τα καταφέρνετε με τα έξοδα του νοσοκομείου; Σας στηρίζει κάποιος; Έχετε την οποιαδήποτε βοήθεια;

«Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει και κάθε ημέρα κάνω την προσευχή μου είναι να βγει καλά το παιδί μου από εκεί μέσα. Ας γίνει αυτό και όλα τα άλλα δεν υπάρχουν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μια μάνα να βλέπει το παιδί της μέσα στα μάτια και να μην μπορεί να του μιλήσει, να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Μόνο αγάπη δίνουμε στη Μυρσίνη κι εγώ και κάποιοι φίλοι της που είναι δίπλα μου. Τίποτα άλλο.»

-Γράφτηκε ότι κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη ήρθαν σε επαφή μαζί σας και σας βοηθούν οικονομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.»

– Σκεφτόμασταν ότι ίσως να υπήρχε μια ηθική συμπαράσταση αν δεν υπάρχει οικονομική, ξέρετε ένα τηλεφώνημα…

» Όχι, όχι. Ούτε έχει έρθει κανείς εδώ στο νοσοκομείο ούτε τηλεφώνημα έχω δεχτεί…»

-Γνωρίζατε ότι ο Παντελής ήταν φίλος με τη Μυρσίνη…

«Αλίμονο. Ξέρω με ποιους κάνει το παιδί μου παρέα. Τα παιδιά μας ήταν απλοί φίλοι. Εγώ δεν την ήξερα την οικογένεια. Κι άλλωστε γιατί να την ξέρω;»



(Προσοχή! Το θεμα είναι αποκλειστικότητα του youweekly.gr, ούτε του "you" ούτε "εβδομαδιαίου περιοδικού"... Σε περίπτωση κλοπής της πνευματικής περιουσίας και του κόπου των συντακτών μας, όπως επανειλημμένα εχει συμβεί, αυτή την φορά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Απαγορεύουμε την αναδημοσίευση του θέματος αν δεν αναφέρεται ρητά η πηγή στο τέλος του κειμένου, youweekly.gr, και αν το κείμενο δεν αποδοθεί 100% στην μορφή που το παραθέτουμε, απαγορεύουμε ρητά την αποσπασματική απόδοση του κειμένου)

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)



Δείτε ακόμη: Φρόσω Κυριάκου: Η απάντηση γιατί δεν μιλάει για το τροχαίο με τον Παντελίδη – Νέες φωτογραφίες



Δείτε ακόμη: Ξανά στα δικαστήρια Μενεγάκη – Λάτσιος! Τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και η μοιρασιά…