Βόμβες Βερύκιου για Πέτρο Κωστόπουλο! Βαριές κουβέντες για τον δημοσιογράφο...

Βόμβες Βερύκιου για Πέτρο Κωστόπουλο! Βαριές κουβέντες για τον δημοσιογράφο...
Ο Δήμος για πρώτη φορά μιλάει στο People για πιο λόγο διέκοψε την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κωστόπουλο...

"Δίπλα μου θέλω να έχω μαχητές, η συνεργασία χρειάζεται στοιχεία χημείας, πρέπει να κουμπώνουν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Όλοι μας είμαστε υπό δοκιμή ακόμα και εγώ, σε κάποια πράγματα το ένστικτο σε οδηγεί στο να αντιδράς".

"Καλύτερα ενα επαγγελματικό διαζύγιο παρά ενα θανατηφόρο ατύχημα στην πορεία", λέει για την αλλαγή του παρτενέρ του. Και συνεχίζει ο Βερύκιος, και εδω ειναι το ζουμί, διότι θα πρέπει να σημειώσουμε πριν διαβάσετε παρακάτω οτι όντως ο Δήμος Βερύκιος "πήρε" το κεφάλι του Κουσουλού πέρσυ... Για δείτε λοιπόν τι λεει για τα δεδομένα των συνεργασιών του.

Αλήθεια τι είναι αυτό που δεν διαπραγματεύται και δεν ανέχεται με τους ανθρώπους τους οποίους συνεργάζεται, γράφει το δημοσίευμα και ορίστε η απάντηση απο το στόμα του Βερύκιου: "Έτσι και αισθανθώ πως ένας δημοσιογράφος λέει κάτι, ή γράφει κάτι με σκοπό να εκβιάσει κάποιον άλλο, του παίρνω το κεφάλι!", ξεκαθαρίζει ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε ακόμη: «Όταν ο Αυτιάς έπαιρνε 50.000 € το μήνα και εγώ 1500 δεν μπορούσα να κάνω το μα@λ@κα!»: Ποιος κορυφαίος δημοσιογράφους το είπε;

Δείτε ακόμη: Τελειώνει η Σπυροπούλου απο τον ALPHA. Τι λέει τηλεκριτικός που σπάνια πέφτει έξω…

Δείτε ακόμη: Ξεκατινιάζονται on air Βερύκιος και Καινούργιου – Οι ατάκες φωτιά!