Ο Λιάγκας \"ξεσκίζει\" τον Αρναούτογλου για τη συνέντευξη με τον Σφακιανάκη- \"Όταν έλεγα οτι...ο Αρναούτογλου με έβριζε\"

Ο Λιάγκας \
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Νότης Σφακιανάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι δηλώσεις του για τους πρόσφυγες και τη Χρυσή Αυγή είχαν προκαλέσει αίσθηση, με τα περισσότερα μέσα να τις σχολιάζουν αρνητικά.

Χθες με τη σειρά του, ο Αντώνης Κανάκης, εξέφρασε την άποψή του για τη συνέντευξη που προκάλεσε σάλο, με πλάγιο τρόπο, κάνοντας λόγο για τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών που κάνουν στο βωμό της τηλεθέασης.

Σήμερα στο Πρωινό σχολίασαν το "άδειασμα" που έκανε ο Κανάκης στον Αρναούτογλου, και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση κατηγορώντας κι εκείνος τον Γρηγόρη για την επιλογή του να φέρει στο The 2night skow" καλεσμένο τον Σφακιανάκη. Μάλιστα πέταξε και τα καρφιά του στον Καβατζίκη λέγοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ που στηρίζεις τον Κανάκη, ενώ εμένα δεν με στήριξες πριν από έναν μήνα στο ίδιο θέμα»...

Δείτε το ξέσπασμα του Λιάγκα για τη συνέντευξη Αρναούτογλου- Σφακιανάκη:



Δείτε ακόμη: Το κράξιμο στην Τσανακλίδου για την αντίδρασή της στο εξώφυλλο με τους πρόσφυγες: «Η Τσανακλίδου φοβήθηκε το…»

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τις φασιστικές δηλώσεις του Σφακιανάκη που δεν πρόβαλε ποτέ το Mega

Δείτε ακόμη: «Άλλα μου έλεγε από πίσω άλλες στιγμές…»: Η αποκάλυψη-κόλαφος της Αραβανή για το Λιάγκα!