Βόμβα μεγατόνων! Στη δημοσιότητα ροζ βίντεο πρωθυπουργού - Ποιός είναι;

Βόμβα μεγατόνων! Στη δημοσιότητα ροζ βίντεο πρωθυπουργού - Ποιός είναι;
Μέσα σε χρόνο dt έκανε το γύρο του διαδικτύου. Φωτιές άναψε το ροζ βίντεο του πρώην πρωθυπουργού της Ρωσίας και ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Μιχαήλ Κασιάνοφ, ο οποίος καταγράφηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με την 39χρονη ερωμένη του. Στα καυτά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 58χρονος πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να απολαμβάνει και με το παραπάνω τα παθιασμένα τετ-α-τετ με την Βρετανίδα ακτιβίστρια Νατάλια Πελεβίν σε υπερπολυτελή δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το σταθμό NTV το βίντεο καταγράφηκε με κρυφή κάμερα που είχε τοποθετηθεί απέναντι από το κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, ωστόσο δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι επίμαχες σκηνές μαγνητοσκοπήθηκαν σε διαμέρισμα στη Μόσχα. Ο Κασιάνοφο, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός μέχρι το 2004, δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, για το επίμαχο βίντεο, ενώ από την άλλη η 39χρονη μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια επιρρίπτοντας στις αρχές και στις μυστικές υπηρεσίες, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ποιος κρύβεται πίσω από τη μαγνητοσκόπηση του συγκεκριμένου υλικού, βρετανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στόχος των υπευθύνων ήταν είτε να εξευτελίσουν τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είναι παντρεμένος, είτε την Βρετανίδα Πελεβίν, η οποία είχε ταχθεί κατά της ρωσικής κυβέρνησης. Δείτε το καυτό βίντεο



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκάνδαλο μεγατόνων! Σε ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν διάσημοι Αθηναίοι!



Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Μητροπάνο τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του – Το τραγούδι «Ρόζα» και ο άγνωστος καβγάς



Τζούλια Αλεξανδράτου: Η εξομολόγηση για τα ροζ dvd και τα δάκρυα μπροστά στην κάμερα – «Θα πεθάνω με αυτό…»