Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ντύθηκε νύφη η Αγγελική Ηλιάδη - Λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του Γκέντσογλου

iliadi1
News 06.04.2016 13:02
Μπορεί κατά καιρούς οι "κακές γλώσσες" να θέλουν σύννεφα στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη όμως αποδεικνύει πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Μάλιστα σήμερα το πρωί μοιράστηκε μια φωτογραφία της, από παλαιότερη φωτογράφιση, με νυφικό έχοντας δίπλα της τον Γκέντσογλου και τους δυο γιους της. "My family my love (δηλαδή η οικογένεια μου, η αγάπη μου)", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάνοντας τα likes να πέσουν βροχή. Το γεγονός μάλιστα ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει ένα ενσταντανέ της με νυφικό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα, και να ανέβει άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάντως η Αγγελική δεν συνηθίζει να κάνει τυχαίες κινήσεις και έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να ηχήσουν οι γαμήλιες καμπάνες για το ζευγάρι. Δείτε τη... γαμήλια φωτογραφία.

iliadi1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή σε όλες τις γυναίκες μέσα από το Instagram! Τί τις παροτρύνει να κάνουν;Μαθήμα ζωής! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποφάσισε να φιλοξενήσει πρόσφυγεςΛάκης Λαζόπουλος: «Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος και έτρωγα τα κοτσάνια από τα λουλούδια»


Share