Η Βικτώρια Χαλκίτη μαμά μετά απο 5 εξωσωματικές- Eυτυχισμένη μαζί με τον σύζυγό της! Τι γράφει στο facebook...

Η Βικτώρια Χαλκίτη μαμά μετά απο 5 εξωσωματικές- Eυτυχισμένη μαζί με τον σύζυγό της! Τι γράφει στο facebook...
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βικτώρια Χαλκίτη, καθώς χθες έφερε στον κόσμο τον γιο της. Μετά από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, γέννησε το παιδί που τόσο ήθελε με τον σύζυγό της, Γιώργο Σταμπόλη. Ο ευτυχής πατέρας έκανε ένα Post στο Facebook που μαρτυρά πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό του γιου του. Ανέβασε μια φωτογραφία με μπαλόνι, που γράφει "It' s a boy" και σχολίασε στη λεζάντα: "Σήμερα το πρωί καλωσορίσαμε τον μικρούλη μας που περιμέναμε τόσο καιρό... Είμαστε στον έβδομο ουρανό και μοιάζει σαν όνειρο!!! Wow»

Δείτε το σχετικό post:

 

grafe

Η τραγουδίστρια πάντως είχε παραδεχτεί πως ο ερχομός ενός παιδιού ήταν κάτι που λαχταρούσε, γι’ αυτό δεν δίστασε να ζητήσει τη βοήθεια της επιστήμης. Σε προηγούμενη συνένταυξή της είχε μιλήσει ανοιχτά για τις εξωσωματικές που είχε δοκιμάσει ανεπιτυχώς: Προσπαθούσα αρκετά χρόνια με εξωσωματική, κάναμε αρκετές προσπάθειες. Βέβαια, η ψυχολογία μου δεν ήταν πολύ καλή γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου. Φέτος, είπαμε πως θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια”,

“Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που έκανα εξωσωματική. Και εκεί που δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει, τελικά συνέβη”, είχε αποκαλύψει γεμάτη χαρά.

Δείτε ακόμη: H δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας Σίσσυς Φειδά που έκλεψε τις εντυπώσεις

Δείτε ακόμη: Έκανε έφοδο στον Alpha ο μικρός γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα- Η εικόνα που μας έλιωσε!

Δείτε ακόμη: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Αντώνης Ρέμος! Έγκυος η Υβόννη – Η αποκάλυψη On air που μας ξάφνιασε!
TAGS