Το είδαμε κι αυτό! Η Ελεονώρα Μελέτη στη μέση του δρόμου με skateboard!

Το είδαμε κι αυτό! Η Ελεονώρα Μελέτη στη μέση του δρόμου με skateboard!
Ένα ατυχές συμβάν είχε χθες η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά κατάφερε να το διασκεδάσει. Η παρουσιάστρια έπαθε λάστιχο στη μέση του δρόμου, στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας και σκέφτηκε έναν απίστευτο τρόπο να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ίδια ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου εξιστορεί την περιπέτειά της και κάνει skateboard, με σκοπό να επιστρέψει! Δείτε τι έγαψε και στη συνέχεια το βίντεο:

"Το λαστιχο του αυτοκινητου εσκασε στη μαραθοπολη μεσσηνιας . Εκανε μπαααμ κ φφφφφφσσσσς. Ε, ενταξει, το πηρα λιγο πανω στο πεζοδρομιο. Περιμενοντας το βουλκανιζατερ απο τους γαργαλιανους βγαλαμε με τη φιλη μου τη φοιβη, τα skate...κ εδω προπονουμαι για να γυρισω πισω στην αθηνα τη φιλεναδα μου με το carver... Τελικα ηρθε το βουλκανιζατερ αλλαξε το λαστιχο κ πηγαμε για σερφ. Λιγα δευτερολεπτα μετα τη ληψη, σωριαστηκα καταχαμα με τον πωπω, μπροστα στον κρεοπωλη. ?????? shit happens, keep going..΄"



Το λαστιχο του αυτοκινητου εσκασε στη μαραθοπολη μεσσηνιας . Εκανε μπαααμ κ φφφφφφσσσσς. Ε, ενταξει, το πηρα λιγο πανω στο πεζοδρομιο. Περιμενοντας το βουλκανιζατερ απο τους γαργαλιανους βγαλαμε με τη φιλη μου τη φοιβη, τα skate...κ εδω προπονουμαι για να γυρισω πισω στην αθηνα τη φιλεναδα μου με το carver... Τελικα ηρθε το βουλκανιζατερ αλλαξε το λαστιχο κ πηγαμε για σερφ. Λιγα δευτερολεπτα μετα τη ληψη, σωριαστηκα καταχαμα με τον πωπω, μπροστα στον κρεοπωλη. ?????? shit happens, keep going..


A video posted by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on






Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ελεονώρα Μελέτη: Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος;

Δείτε ακόμη: Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και κατακεραυνώνει τους υποκριτές στα social media!

Δείτε ακόμη: Λιώσαμε! Η συγκίνηση της Καραβάτου για τη ζωγραφιά που ετοίμασε η κόρη της Αέλια στο αδελφάκι της