Βρήκαμε με ποιον κάνει βόλτες η Μελέτη - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος;

Βρήκαμε με ποιον κάνει βόλτες η Μελέτη - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος;
Από τον Γιώργο Μπέζα

Είναι αντισυμβατική, αδιαφορεί για όλα όσα λέγονται για εκείνη, δύσκολα μπαίνει σε καλούπια και ζει τη ζωή της όπως επιθυμεί αδιαφορώντας για τα μη και τα πρέπει των άλλων. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την “τσάκωσε” στην Βουλιαγμένη να απολαμβάνει τη βόλτα της μαζί με τον καλό της φίλο και επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Τους δυο τους τούς ενώνει φιλία χρόνων και, μάλιστα, τα δημοσιεύματα ενάμιση χρόνο πριν τους ήθελαν ζευγάρι.Τότε σφύριζαν αδιάφορα σε όσα γράφονταν για εκείνους καθώς γνώριζαν πολύ καλά τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους.

397031

Το είδαμε κι αυτό! Η Ελεονώρα Μελέτη στη μέση του δρόμου με skateboard!

Η παρουσιάστρια χρόνια τώρα προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπικής της ζωή, αφού δεν της αρέσει καθόλου να την βλέπει κρεμασμένη στα περίπτερα, κάτι που στο παρελθόν γινόταν πολύ συχνά. Μάλιστα, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4 μίλησε για εκείνη την περίοδο κάνοντας τον απολογισμό της... “Έχω προσωπική ζωή αλλά δεν θέλω να πληρώσω τα λάθη που έκανα στο παρελθόν. Αν δεν φας τα μούτρα σου δεν το καταλαβαίνεις”, τόνισε.

397019

Ωστόσο, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά όταν ρωτήθηκε από την Ελένη “πότε θα ανοίξει το δικό της σπιτικό”, απάντησε: “Φοβάμαι τη δέσμευση”! Αυτή την περίοδο η Ελεονώρα συνεχίζει την εκπομπή της στο “Ε”, ενώ κάθε μεσημέρι, όταν τα επαγγελματικά της το επιτρέπουν, κάνει θαλάσσια σπορ με τους φίλους της στην Ανάβυσσο, αφού αυτό την ξεκουράζει και τη χαλαρώνει.

397020

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

YOU 153 COVER

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η έντονη λογομαχία της Ελεονώρας Μελέτη με τηλεθεατή: «Είσαι γελοίος έως και μ@λ@κ@ς» – Τι συνέβη;



Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη για την αποχώρηση του από το World Party: «Μου προκαλεί αηδία…»



Φλέρταραν τη γυναίκα του Αναδιώτη μπροστά του – Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός και θα πάθετε πλάκα (Βίντεο)