Ραγίζει καρδιές! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για το πρόβλημα υγείας του γιου της: \"Υπεβλήθη σε...\"

Ραγίζει καρδιές! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για το πρόβλημα υγείας του γιου της: \
Είναι ότι πιο πολύτιμο έχει σε αυτή τη ζωή. Με βουρκωμένα μάτια και θέλοντας να δώσει ελπίδα σε όλες τις μανούλες που μπορεί να βιώνουν κάτι αντίστοιχο η Νένα Χρονοπούλου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της Χάρης. Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "T@tiana Live", η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο γιος της υπεβλήθη σε μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία, σημειώνοντας τεράστια βήματα προόδου στην καθημερινή του επικοινωνία.

Βλέποντας τον 11χρονο να ξεπερνά σιγά σιγά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και να βρίσκει τρόπο να εκφράζει τα όσα νιώθει δεν κρύβει τη χαρά της. Όπως χαρακτηρίζει, πρόκειται για ένα μικρό θαύμα, τονίζοντας πως χρωστάει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο. "Ο γιατρός του γιου μου είναι ο Τάσος. Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου", ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε στο βίντεο τα όσα αποκάλυψε για τα προβλήματα υγείας του γιου της, αλλά και το νέο βιβλίο της που αναμένεται να προκαλέσει σάλο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτη φορά: Η απάντηση της Αθηνάς Ωνάση στις φήμες για νευρική ανορεξία



Μας έπεσε το σαγόνι! Η Πάμελα Άντερσον ποζάρει ημίγυμνη και ρίχνει το Instagram



Αυστηρώς ακατάλληλο! Οι «καυτές» αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου on air: «Εγώ δεν τρώω π….»