Κούκλα Ελληνίδα παρουσιάστρια έτρωγε πρωί, μεσημέρι, βράδυ ξύλο και δεν ξεκούναγε!

Κούκλα Ελληνίδα παρουσιάστρια έτρωγε πρωί, μεσημέρι, βράδυ ξύλο και δεν ξεκούναγε!
Είναι απλά σοκαριστικό όταν κάποιος βγαίνει και τα παραδέχεται δημόσια.. Η βία των γυναικών είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί την κοινωνία...Για πρώτη φορά γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, βγήκε και το παραδέχθηκε... Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, η οποία σε πρόσφατη συνεντευξη της, κάρφωσε πρώην σχέση της για σωματική κακοποίηση...

laooura-narges-people-3«Έχω δεχτεί σωματική βία στο παρελθόν. Έκανα το λάθος και δεν έφυγα αμέσως...»

Όσο για τους λόγους που μπορεί μια γυναίκα να μένει σε μια σχέση με έναν άνδρα που σηκώνει χέρι πάνω της; Όπως εξηγεί η Λάουρα Νάργες, «δεν είναι μόνο η αγάπη αλλά και η συνήθεια γιατί πιστεύεις ότι: "ήταν η πρώτη φορά, ίσως ήταν και η τελευταία!" και θα σταματήσει αυτό. Πιστεύω ότι οι γυναίκες ζουν με αυτή την ελπίδα. Αλίμονο, δεν τις κατηγορώ καθόλου, αλλά αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη...»

Στην περίπτωση της πάντως, η δεύτερη φορά που δέχτηκε σωματική βία από τον πρώην αγαπημένο της, ήταν η τελειωτική, αφού σηκώθηκε και έφυγε από εκείνη τη σχέση. Πλέον ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

2d42effe-5ab3-4148-8523-a74324d95f11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απειλείται η Ελένη Μενεγάκη! 24ωρη φρουρά στο σπίτι της – Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;



Σε κατάθλιψη η Καινούργιου! Το σπαρακτικό της μήνυμα στο Instagram μετά το κόψιμο της εκπομπής της: «Γλείφω τις πληγές μου…»



Σοκαριστική μεταμόρφωση! Ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου ξύρισε το μούσι του – Αποκλείεται να τον αναγνωρίσετε