Η \"επιστροφή\" του Γιώργου Λιάγκα μετά τον χαμό του πατέρα του - Το κείμενο φωτιά για την Άντζελα Δημητρίου!

Η \
Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο πλατό του Πρωινό την Δευτέρα 18 Απριλίου, μετά τις ημέρες απουσίας του λόγω της απώλειας του πατέρα του. Στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», “Weekend”, o Γιώργος Λιάγκας γράφει για την Άντζελα Δημητρίου και την διαφήμιση που συζητήθηκε σε ένα κείμενο με τίτλο «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο…».

«Αναρωτιέμαι πολλές φορές ποιο είναι πραγματικά το εθνικό μας σπορ. Ποιο είναι δηλαδή το άθλημα στο οποίο έχουμε πολλές και συνεχείς διακρίσεις και το οποίο χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία μας ως φυλής. Στην Αμερική έχουν το μπάσκετ και το μπέιζμπολ, στη Βραζιλία το ποδόσφαιρο, στη Γαλλία το ποδήλατο και δεν υπάρχει σταματημός. Σκέφτηκα πολύ και κατέληξα ότι κάλλιστα θα μπορούσαμε να κρατάμε τα σκήπτρα στη διχόνοια, τον καυγά, την ζήλια και την απαξίωση. Όχι ένα, πολλά σπορ μαζί. Και με πολύ παρασκήνιο. Σπορ και θέαμα που λένε και οι συνάδελφοι αθλητικογράφοι. Η Άντζελα είναι μια αδιαμφισβήτητα καλή λαική τραγουδίστρια με πολλές μεγάλες επιτυχίες, Πέρασε τη μεγάλη ακμή της και όπως όλοι οι κύκλοι της ζωής, πέρασε και στη φάση της φθοράς. (…) Έκανε όπως και πολλοί άλλοι πριν από αυτήν, μια αστεία διαφήμιση παραφράζοντας ένα τραγούδι της.

Μόνο που σε όλους τους άλλους το συγχωρήσαμε ενώ εκείνη κυριολεκτικά τη σταυρώσαμε. (…) Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι μια πλάκα. Είναι χιούμορ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολεμάμε τόσο λυσσαλέα το τελευταίο οχυρό που μας έμεινε για να ξορκίσουμε τη ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργήσει η κρίση, το γέλιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα της Δημητρίου στον Λιάγκα για τον χαμό του πατέρα του και το ξέσπασμα: «Είναι ντροπή του…»



Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και «λύγισε» – Κρατήθηκε από το μπράτσο της Φαίης…(Συγκινητικές στιγμές)



Αποκλειστικό βίντεο! Ο κακός χαμός με τη Μενεγάκη σε κατάστημα καλλυντικών – Δεν φαντάζεστε τι έκανε