Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και η συγκίνηση για τον πατέρα του: \"Είχα τον καλύτερο πατέρα! Μου άφησε λεφτά για....\"

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και η συγκίνηση για τον πατέρα του: \
Μετά από μία εβδομάδα απουσίας απο την εκπομπή, λόγο του χαμού του πατέρα του, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε φανερά στεναχωρημένος! Ο παρουσιαστής πριν ξεκινήσουν τα θέματα τους ήθελε να ευχαριστήσει το κοινό και να πει δύο λόγια για τον αγαπημένο του πατέρα και τον χαμό που τον σημάδεψε...Φανερά συγκινημένος και κομπλαρισμένος είπε...

2"Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα από φίλους και από τον κόσμο στα social media για την στήριξη και τις ευχές που μου στείλατε...Είχα δίπλα μου τους φίλους μου, την οικογένεια μου, την Φαίη, τα παιδιά μου και ξεχνιόμουν τις πρωινές ώρες... τα βράδια όμως ένιωθα μοναξιά!" όσο για τον αγαπημένο του πατέρα είπε..."Ο πατέρας μου ήταν το στήριγμα μου, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος...Είμαι πολύ περήφανος που είχα έναν τέτοιο πατέρα, όπως ήταν κι αυτός περήφανος για εμένα...Για να καταλάβετε νοίκιαζε ένα διαμέρισμα σε ένα ζευγάρι, και οι άνθρωποι μου είπαν πως 2 χρόνια δεν τους είχε πάρει λεφτά επειδή γνώριζε πως είχαν οικονομικό πρόβλημα! Όπως και σε εμένα...χωρίς να μου πει ποτέ τίποτα, μου είχε αφήσει λεφτά σε ένα συρτάρι για την κηδεία του! Τετοιος άνθρωπος ήταν ο πατέρας μου!"... και συμπληρώνει..." Όσο για αυτούς που μου είπαν γιατί έλειψα μία εβδομάδα από την εκπομπή, το έκανα επειδή δεν δούλευω σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά η εκπομπή μας ασχολείται με ευτελή πράγματα! Εγώ ευχαριστώ το κανάλι που με άφησε να ηρεμήσω..." και συμπλήρωσε ο παρουσιαστής... "Ωστόσο, μην ντρέπεστε να πείτε σε κάποιον συλλυπητήρια, όσο κι αν βρίσκεται σε δύσκολη κατάση! Κι αυτό είναι στήριξη και κουράγιο!"


Ο παρουσιαστής προσπαθεί να προχωρήσει την ζωή του και να μπει κανονικά στους καθημερινούς του ρυθμούς... Οπως είπε και ο ίδιος θα πάρει πολλά χρόνια για να το ξεπεράσει! Ωστόσο η οικογένεια και τα παιδιά του , του δίνουν δύναμη για να προχωράει!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εγκεφαλικό η Φαίη: Η φωτογραφία του γιου της που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την έκανε να χάσει τον ύπνο της!



Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και «λύγισε» – Κρατήθηκε από το μπράτσο της Φαίης…(Συγκινητικές στιγμές)



Η «επιστροφή» του Γιώργου Λιάγκα μετά τον χαμό του πατέρα του – Το κείμενο φωτιά για την Άντζελα Δημητρίου!