Ζήνα Κουτσελίνη: Ποιότητα και χαμηλά νούμερα οδηγούν σε κόψιμο την εκπομπή....

Ζήνα Κουτσελίνη: Ποιότητα και χαμηλά νούμερα οδηγούν σε κόψιμο την εκπομπή....
...αν άμεσα δεν υπάρξει βελτίωση στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκπομπής που θυμίζουν τηλεόραση της δεκαετίας του 90!!!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr τα στελέχη του σταθμού είναι εξαιρετικά προβληματισμένα όχι μόνο με τα νούμερα της εκπομπής, που είναι κάτω από τον μέσο όρο του Star, αλλά κυρίως με την ποιότητα. Λενε στους διαδρόμους του καναλιού ότι η παρουσιάστρια τους υποσχέθηκε ένα τηλεοπτικό προϊόν με στοιχεία κοινωνίας, ανθρωπιάς και έρευνας και αντίθετα τους προσφέρει ένα αποτέλεσμα που θυμίζει έντονα reality, στα όρια των τηλεοπτικών σκουπιδιών κάποιες φορές. Αν αυτο συνεχιστεί, λένε στο κανάλι, ότι δυσκολα θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας την νέα χρονιά.

"Το πρόβλημα είναι στο προφίλ του Star, όχι στα νούμερα όσο χαμηλά κι αν είναι, η Ζήνα μαζεύει μεγάλες ηλικίες, χαμηλά κοινωνικά στρώματα κάτι εντελώς αντίθετο με την φιλοσοφία του καναλιού που θεωρείται νεανικό κανάλι με κοινο upper.", μας λέει άνθρωπος μέσα από το κανάλι. Πάντως μας ξεκαθαρίστηκε ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, προς το παρόν, δεν πρέπει να φοβάται για απότομο κόψιμο της εκπομπής της. Θεωρείται μια σκληρά εργαζόμενη δημοσιογραφος, επιμονή και πεισματάρα...Αυτά τα στοιχεία μαζί με την μαχητικότητα της και το χαμηλό κόστος της εκπομπής, την κρατάνε όρθια για φέτος. Για του χρόνου άγνωστο...
Οι τηλεθεάσεις της εκπομπής αλήθειες με την Ζήνα για την περασμένη εβδομάδα 

Δευτέρα 11/4: 8,2
Τρίτη 12/4: 8,7
Τετάρτη 13/4: 9,4
Πεμπτη 14/4: 13,5
Παρασκευή 15/4: 9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο άγνωστος χωρισμός Μαραντίνη-Χρηστίδου που δεν πήρε κανείς χαμπάρι- Για ποιο λόγο βρέθηκαν σε διάσταση;



Τηλεθέαση: Στα κόκκινα το «Your Face Sounds Familiar» – Κάθε φορά και περισσότερο…



Είναι γεγονός: Η Γκαγκάκη έγινε παρουσιάστρια! Το καρφί της στον Λάτσιο από την πρεμιέρα της