Μοναδικές φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που έμεινε η Μενεγάκη στην Σαντορίνη - Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει!

Μοναδικές φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που έμεινε η Μενεγάκη στην Σαντορίνη  - Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει!
Για τη φωτογράφιση γνωστής εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ ταξίδεψε στη Σαντορίνη την περασμένη Κυριακή η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον hair stylish Βασίλη Μπουλούμπαση και την προσωπική της makeup artist Ρούλα Σταματοπούλου. Στο πανέμορφο Ημεροβίγλι, στην άκρη της περίφημης Καλντέρας, με θέα σε όλα τα σημεία του ορίζοντα από την ανατολή μέχρι την δύση, βρίσκεται ο επίγειος παράδεισος του συγκροτήματος “Aenaon villas”. Eκεί η παρουσιάστρια μαζί με το επιτελείο της χαλάρωσαν και απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού ενώ εκείνη φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της εταιρείας.

menegaki 03_cover
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε σαν μικρό παιδί, απόλαυσε την privé πισίνα της βίλας “Elidami” που της είχε παραχωρηθεί, ενώ μόλις τελείωσε το shooting δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πού βρίσκεται και τι κάνει βγάζοντας φωτογραφίες με θέα το απέραντο γαλάζιο και απολαμβάνοντας μετά από μια κοπιαστική μέρα την ηρεμία και τη χαλάρωση που της πρόσφερε το τοπίο. Αργά το απόγευμα αναχώρησε με τους συνεργάτες της από εκεί παίρνοντας, όμως, μαζί της τις καλύτερες εντυπώσεις για την εξυπηρέτηση του προσωπικού, που την φρόντισε και την περιποιήθηκε, ενώ εκείνη με τη σειρά της τους αντάμειψε υπογράφοντας αυτόγραφα σε όσους της το ζητούσαν και φυσικά τους υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα είναι ξανά μαζί τους, έχοντας στο πλευρό της τον Μάκη Παντζόπουλο.

_IGP7127_cover)Τα “Aenaon Villas” είναι από τα πιο χλιδάτα συγκροτήματα του νησιού, που αποτελείται από 5 βίλες και έχει χτιστεί σε τέτοιο σημείο που μπορείς να αγναντεύεις το ηφαίστειο της Καλντέρας, το Αιγαίο Πέλαγος και να χαλαρώνεις βλέποντας το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα. Οι βίλες είναι χτισμένες σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ καθεμία διαθέτει ξεχωριστό σαλόνι και τραπεζαρία, εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με ντους και ιδιωτική βεράντα και ορισμένες έχουν και τζάκι. Όλες οι ιδιωτικές βεράντες έχουν πρόσβαση στην πισίνα υπερχείλισης, που βρίσκεται στην άκρη της Καλντέρας και προσφέρει απίθανη θέα, ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία...

0210Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

you cover 154