Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρώτη φορά! Η μάχη του Βαλάντη ενάντια στον καρκίνο: "Σιχαινόμουν τις περούκες και ξύρισα τα μαλλιά μου"

VALADIS111
News 20.04.2016 10:15

Αυτό δεν το περίμενε κανείς. Οι αποκαλύψεις του προκάλεσαν συγκίνηση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ευαίσθητο πρόσωπό του. Μια κατάθεση ψυχής πραγματοποίησε για πρώτη φορά ο Βαλάντης βγάζοντας στη δημοσιότητα τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του. Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε κανείς τον λόγο για τον οποίο ο Βαλάντης μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του και να κάνει τατουάζ στο κεφάλι του. Όπως αποκάλυψε αυτό που του έδωσε την ώθηση ήταν οι ασθενείς με καρκίνο, γι΄αυτό και θέλησε να περάσει και εκείνος το μήνυμά του.

"Η ιδέα μου ήρθε όταν βρισκόμουν σε ταξίδι στην Αμερική και άνοιξα ένα περιοδικό με γυναίκες που είχαν τατουάζ στο κεφάλι από χένα. Αφορούσε καρκινοπαθείς και έγραφε "Μη φοράς περούκα, κάνε χένα". Ήθελα να στείλω και εγώ το μήνυμα μου", ανέφερε στο Thema People προκαλώντας συγκίνηση. Ενώ συμπληρώνει "επειδή σιγά σιγά έπεφταν τα μαλλιά μου, οι άνθρωποι του χώρου μου έλεγαν ότι δεν γίνεται να ερμηνεύω στην πίστα χωρίς μαλλιά. Και σιχαινόμουν τις περούκες. Μετά από μια αποτυχημένη εμφύτευση μαλλιών, τα ξύρισα όλα και έκανα αυτό το τατουάζ στο κεφάλι για τους ανθρώπους με καρκίνο".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοναδικές φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που έμεινε η Μενεγάκη στην Σαντορίνη – Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει!Θα φάμε κουφέτα! Ο Βαλάντης και η σύντροφός του τόλμησαν το επόμενο βήμαYFSF: Για πολλά γέλια! Ο Βαλάντης μεταμφιέστηκε σε…Δήμητρα Γαλάνη! Πρέπει να το δείτε…


Share