Μεγάλη έκπληξη! Ποια κορυφαία τραγουδίστρια περιμένει για τρίτη φορά τον πελαργό;

Μεγάλη έκπληξη! Ποια κορυφαία τραγουδίστρια περιμένει για τρίτη φορά τον πελαργό;
Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά για την τρίτη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας! Τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο πολύ γράφεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια περιμένει τρίτο παιδί, το οποίο μάλιστα θα είναι κορίτσι!

Ο λόγος για τη Shakira, που σύμφωνα με το latintimes, φαίνεται πως περιμένει το πέμπτο μέλος της οικογένειας με τον 29χρονο σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, ενώ και οι δυο ελπίζουν αυτή τη φορά να είναι κοριτσάκι, καθώς έχουν ήδη δυο γιους, τον Μίλαν και τον Σάσα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το mediamass, το οποίο αναφέρει πως την είδηση για τα χαρμόσυνα νέα, επιβεβαίωσε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ το τελευταίο διάστημα η κοιλιά της Σακίρα έχει φουσκώσει αρκετά.



Όσοι την είδαν από κοντά κατά την διάρκεια πρόσφατου ρομαντικού δείπνου με τον Πικέ σε εστιατόριο, ανέφεραν πως εκτός από τις καμπύλες της εγκυμοσύνης που έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους, η 39χρονη σταρ έκανε δυο φορές πρόποση, μόνο που αντί να κρατά ένα ποτήρι κρασί, επέλεξε να πιει νερό, απόδειξη του ότι κάτι… ευχάριστο «τρέχει».



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Kαι πάλι έγκυος! Ποια πασίγνωστη ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά;

Δείτε τον Γιώργο Τσαλίκη μαζί με τον αδερφό του! Τους λες και δίδυμους!

«Οι γονείς μου κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά και με παράτησαν!» – Απίστευτη εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα!