Ο Τάκης Μπινιάρης 31 χρόνια μετά τη Eurovision: Δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής και δεν θα τον αναγνωρίσετε!

Ο Τάκης Μπινιάρης 31 χρόνια μετά τη Eurovision: Δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής και δεν θα τον αναγνωρίσετε!
Ο Τάκης Μπινιάρης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 1985 με το τραγούδι "Μοιάζουμε", το οποίο είχε πάρει την 16η θέση.



Ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει αρκετούς προσωπικούς δίσκους και είχε εμφανιστεί σε μερικές βιντεοταινίες ενώ ιδιαίτερα αγαπητό ήταν στην εκπαιδευτική τηλεοπτική εκπομπή «Με το "α" και "β" με το "ν" και με το σ» το τραγούδι των τίτλων που τραγουδούσε μαζί με την Όλγα Σπανού. Δείτε το στο τέλος του βίντεο:



Η κάμερα του Epsilon τον συνάντησε στο πάρτυ που έγινε από τους φαν της Eurovision για την φετινή ελληνική αποστολή. «Καθένας πρέπει να προσπαθεί και να πραγματοποιεί το όνειρο του, όσο μακριά και αν είναι. Τα επόμενα χρόνια μετά τη δική μου συμμετοχή στη Eurovision η οργάνωση ήταν πάντα καλύτερη. Δεν ξέρω αν κάνει καλό στο παγκόσμιο τραγούδι η Eurovision, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι γιορτή» δήλωσε ο τραγουδιστής και σχετικά με την φετινή συμμετοχή με το Utopian Land ο ίδιος λέει ότι το τραγούδι του αρέσει καθώς είναι ιδιαίτερο.



zappit

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πού χάθηκαν; Δείτε πώς είναι σήμερα οι σταρς που έκαναν θραύση στις βιντεοκασέτες των ’80s

Δείτε πώς είναι σήμερα η Φιφίκα από τον “Μπακαλόγατο”! Θα την αναγνωρίζατε;

Πώς είναι σήμερα οι Ελληνίδες καλλονές των 90’s! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και στη ζωή των τοπ μόντελ!