\"Είμαι σε απόγνωση...\" - Τι συμβαίνει στην Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν τον τοκετό

\
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Στην τελική ευθεία για τον τοκετό έχει μπει η Κατερίνα Καραβάτου καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατά αγκαλιά τον γιο της. Ενώ θα περίμενε κανείς πως αυτές τις στιγμές θα τις περνά χαλαρά η παρουσιάστρια δεν σταματά το... τρέξιμο ακόμα και όταν δεν έχει εκπομπή. Το γεγονός μάλιστα ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα την έχει αγχώσει ιδιαίτερα και την κάνει να δηλώνει σε απόγνωση.

Και αυτό γιατί θέλει να αντεπεξέλθει τέλεια στον ρόλο της νονάς. Η παρουσιάστρια μάλιστα σήμερα το πρωί ξεχύθηκε στους δρόμους για να βρει την ιδανική λαμπάδα για τα βαφτιστήρια της, αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν είχε όσο κουράγιο ήθελε για να βολτάρει στα μαγαζιά.

"Νονά σε απόγνωση! Αναζητώντας την κατάλληλη λαμπάδα για κάθε ένα από τα υπέροχα βαφτιστήρια!!!! Τελευταία στιγμή.... Και δεν μπορώ να κάνω και γρήγορα.... Καλημέρα σε όλους!!! Χρόνια πολλά", έγραψε κουρασμένη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram και την δείχνει εμφανώς ταλαιπωρημένη στο αμάξι της.

karavatou3334

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν βγήκε «Στα καλά καθούμενα» ο Κρατερός Κατσούλης- Τι αποκάλυψε η Καραβάτου για το σοβαρό λόγo απουσίας του



Κατερίνα Καραβάτου: Λίγο πριν τον τοκετό άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της – Δείτε το νέο της look



Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αδυναμία στο γιο της και το τρυφερό μήνυμα που του έστειλε on air!