Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής φωτογραφίζεται με το νεογέννητο παιδί του! (Αποκλειστικό)

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής φωτογραφίζεται με το νεογέννητο παιδί του! (Αποκλειστικό)
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσνταντινίδης αφού η σύζυγός του Μαρία Δήμου στις 12/4 έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ο τρυφερός χαζομπαμπάς μάς συστήνει την όμορφη κόρη του, που θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Κάλλια. Τρεις μέρες μετά τη γέννηση της μπέμπας και λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για το σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, το YOU “τρύπωσε” στο μαιευτήριο “Ρέα” και κατέγραψε τρυφερές στιγμές.

kon2
Μπαμπάς και κόρη ζουν έναν... κεραυνοβόλο έρωτα, αφού ο Στέφανος με δάκρυα στα μάτια και έχοντας αγκαλιά το μωρό μάς λέει... “Έχω τρελαθεί με τη μικρή μου... Από την πρώτη στιγμή που την κράτησα στην αγκαλιά μου δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα και όλα αυτά που νιώθω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος άνθρωπος που ζω όλο αυτό. Είναι άλλο να το ακούς κι άλλο να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα μικρό πλασματάκι που είναι η δική σου συνέχεια, το παιδί σου”, λέει όλο χαρά. Ο ίδιος, μάλιστα, βρέθηκε μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και έζησε το μεγαλείο της γέννησης. “Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας”, του είπε η μαιευτήρας-γυναικολόγος η κ. Στέλλα Παλέξα και εκείνος χαμογέλασε γεμάτος ευτυχία... Η δεσποινίδα Κωνσταντινίδη ανήκει στο ζώδιο του Κριού και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ένα όμορφο και πανύψηλο παιδάκι που θα σκορπά χαρά στους γύρω του. Από τις πρώτες ώρες, μάλιστα, της γέννησής της στο μαιευτήριο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι όπου στήθηκε ένα μικρό πάρτι για τον ερχομό της, με τον μπαμπά να κερνά φίλους και συγγενείς...

kon

Ερωτευμένος με δύο γυναίκες
Η μικρή Κάλλια είναι παιδί ενός μεγάλου έρωτα και μιας αγάπης δυνατής. Ο Στέφανος, κρατώντας στην αγκαλιά την κόρη του και κοιτώντας τη γυναίκα της ζωής του Μαρία Δήμου ήταν τρισευτυχισμένος. Πολλές φορές κοιτούσε και τις δύο όλο χαρά και καμάρι, ενώ όταν οι φίλοι του τού έκαναν την καθιερωμένη καζούρα, ποια αγαπά καλύτερα, εκείνος έδειχνε να μην μπορεί να διαλέξει... “Είμαι ερωτευμένος και με τις δύο”, είπε χαμογελώντας δίνοντάς τους πεταχτά φιλιά.

kon3kon4ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Για πρώτη φορά το καταπληκτικό αρχοντικό της Λιβανίου στην Πλάκα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με αυτόν τον τρόπο διατηρώ το κορμί μου»- Διαβάστε τη σούπερ δίαιτα της παρουσιάστριας!Ζοζεφίν: Η τραγουδίστρια που έχει τρελάνει το YFSF «πιάστηκε» στην παραλία με μαγιό!