Παντελής Παντελίδης: Το τατουάζ του αδελφού του για εκείνον που έκανε όλο το Facebook να δακρύσει

Παντελής Παντελίδης: Το τατουάζ του αδελφού του για εκείνον που έκανε όλο το Facebook να δακρύσει
Ράγισε καρδιές. Ο πόνος, ειδικά αυτές τις μέρες, είναι αβάσταχτος και δεν μπορεί να το κρύψει. Μια φωτογραφία του ήταν αρκετή για να γκρεμίσει το Facebook και να κάνει τους πάντες να δακρύσουν.

Εβδομήντα δυο ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, με τον μεγάλο του αδελφό Τριαντάφυλλο να μην μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Θέλοντας μάλιστα να δείξει σε όλους πως ο Παντελής είναι ακόμα ανάμεσά μας και δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ δημοσιοποίησε μια φωτογραφία, όπου απεικόνιζε ένα μπράτσο το οποίο είχε τατουάζ το πρόσωπο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Χωρίς να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για το δικό του χέρι ή για κάποιου θαυμαστή, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον αδελφό του, έγραψε στη λεζάντα "της καρδιά μου το γραμμένο". Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του λένε να κάνει κουράγιο. Δείτε το ενσταντανέ που προκάλεσε πανικό.

padelid

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Στα συντρίμμια του τζιπ βρήκα…»- Η ανατριχιαστική αποκάλυψη πασίγνωστου τραγουδιστή 70 ημέρες μετά το θάνατο του Παντελίδη



Τραγική ειρωνεία: Τι αποκάλυψε η Ντορέττα για την ημέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης!



Αποκάλυψη! Η Φρόσω Κυριάκου με αυτόν τον μπασκετμπολίστα θα περάσει το Πάσχα 71 μέρες μετά τον θάνατο του Παντελίδη – Ποιος είναι