Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έφτιαξε Instagram - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του!

menegaki
News 30.04.2016 11:38

Ο Άγγελος έχει instagram.

H Ελένη Μενεγάκη πήγε για λίγες μέρες στο εξωτερικό ενώ τώρα βρίσκεται στην αγαπημένη της Άνδρο. Μαζί της είναι οι κόρες της αλλά και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος με τη σύντροφό του Αντωνία Καλλιμούκου. ΟΓιάννης Λάτσιος επέλεξε το νησί της Μυκόνου για τις πασχαλινές του διακοπές, και πήρε μαζί του και τον γιο του, Άγγελο.

Ο Γιάννης Λάτσιος βρίσκεται στο νησί παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος είναι εκεί επίσης με τον γιο του, Μάξιμο. Άλλωστε ο Γιάννης και ο Πέτρος είναι κουμπάροι καθώς οι κόρες του Πέτρου και της Τζένης Μπαλατσινού βάφτισαν τη μικρότερη κόρη της Ελένης και του Γιάννη.Ο πρώην σύζυγος της Ελένης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Μύκονο και μάλιστα σε μια από αυτές είναι ο γιος του, Άγγελος. Ο Άγγελος που πλέον είναι 14 χρονών έφτιαξε instagram και δημοσίευσε πρώτα αυτός τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το τάμα της Μενεγάκη στην Μονή Παναχράντου -Στην Άνδρο για το Πάσχα η παρουσιάστριαΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ 2 μήνες μετά την γέννα – Πώς έχασε 15 κιλά σε 10 μέρες;«Η Ελένη δεν μπορεί να ησυχάσει γιατί…»: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του πνευματικού της Μενεγάκη

Share