Αποκλειστικό! Φαίη Σκορδά: Το πρώτο μπάνιο της με εντελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες!

Αποκλειστικό! Φαίη Σκορδά: Το πρώτο μπάνιο της με εντελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες!
Ερωτική απόδραση στο κέντρο της πόλης έκανε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος της εκπομπής τους το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Το ζευγάρι, λίγο πριν αναχωρήσει για το Πάσχα στην Τήνο χαλάρωσε στην πισίνα του ξενοδοχείου “Divani Caravel Hotel Athens”, όπου κολύμπησε και έκανε ηλιοθεραπεία. Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο μπάνιο για την παρουσιάστρια, αφού δεν ακολουθεί τον Γιώργο Λιάγκα στις χειμερινές του εξορμήσεις στη θάλασσα.

_DSC5046Η Φαίη κολύμπησε στην πισίνα και χάρηκε τον ζεστό ήλιο. Οι πελάτες του ξενοδοχείου, κυρίως ξένοι, ξετρελάθηκαν με την εντυπωσιακή σιλουέτα της, που έκοβε στην κυριολεξία την ανάσα. Τον τελευταίο καιρό η οικογένειά τους πέρασε πολύ δύσκολα, αφού ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου τούς στενοχώρησε πολύ. Οι δυο τους μαζί με τους γιους τους αναχώρησαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης για το εξοχικό τους στην Τήνο, όπου πέρασαν τις γιορτινές μέρες, ενώ την Τρίτη του Πάσχα επέστρεψαν με το καράβι στην Αθήνα. Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, η Φαίη έχει να οργανώσει και το πάρτι για τα γενέθλια του Δημητράκη της, που στις 12 του μήνα θα γίνει 3 ετών .

_DSC5082

Πιο sexy από ποτέ και με κοιλιακούς που κόβουν την ανάσα!
Η Φαίη, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό σε μεταλλικό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες (Sun.Set.Go.), άφησε άφωνους όλους όσοι την είδαν από κοντά. Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr η όμορφη Θεσσαλονικιά άναψε φωτιές με τη sexy εμφάνισή της, αφήνοντας σε κοινή θέα τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Μάλιστα, το look της μας άρεσε πολύ αφού μέχρι τώρα δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο “καυτές” εμφανίσεις στην παραλία!

_DSC5131_cover

_DSC5372_cover

Περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο "You Weekly" που κυκλοφορεί αύριο, μόνο με 1,50€

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαμός με τις φωτογραφίες της Σπυροπούλου! Ρετουσαρισμένες VS αρετουσάριστες… Διαλέξτε!!!



Διαλέξτε! Ποια Καινούργιου θέλετε; Ρετουσαρισμένη ή αρετουσάριστη; Δείτε τις διαφορές με δική σας ευθύνη!



Μείναμε άφωνοι! Δείτε την κουκλάρα μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου και θα πάθετε πλάκα