Το ξέσπασμα της Ελένης Χατζίδου για το \"Πρωινό\" και τον Παντελή Παντελίδη: \"Ήταν ικανοί να πάρουν και τους γονείς του...\"

Το ξέσπασμα της Ελένης Χατζίδου για το \
Η Ελένη Χατζίδου πέρα από συνεργάτιδα του Παντελή Παντελίδη ήταν και πολύ καλή του φίλη! Όπως λέει και η ιδια θα του είναι πάντα ευγνώμων, καθώς με την τεράστια επιτυχία που της έδωσε, το "Χειρότερα" κατάφερε να ξεκινήσει πολύ δυναμικά την καριέρα της...

Ωστόσο, ο χαμός του καλού της φίλου την σόκαρε, όπως όλους! Χαρακτηριστικά στην μνήμη όλων έχει μείνει η αντίδραση της τραγουδίστριας όταν της ανακοίνωσαν τον θάνατο του. Την είχαν καλέσει από το "Πρωινό" και το έμαθε στον αέρα της εκπομπής, καθώς το δυστύχημα έγινε πολύ νωρίς το πρωί κι εκείνη την ώρα κοιμόταν... Η Ελένη στον αέρα της εκπομπής ξέσπασε σε λυγμούς, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ήταν σε άθλια κατάσταση... Μετά από καιρό, ήρθε να δώσει την δική της απάντηση για το συμβάν και την αντιμετώπιση του "Πρωινού" σε μία τέτοια στιγμή... Καλεσμένη στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου, "Celebrity Life Game" ξέσπασε για την συμπεριφορά τους, που δεν σεβάστηκαν την ευαίσθητη εκείνη στιγμή λέγοντας:

"Δεν με προειδοποίησαν ότι θα βγω στον αέρα! Μου το είπαν τόσο γρήγορα και απλά μετά άκουσα τον Θέμη Γεωργαντά να μιλάει κι εγώ να είμαι στον αέρα της εκπομπής, ενώ μόλις είχα μάθει το συμβάν...Ήταν κάτι πάρα πολύ άσχημο, είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσαν από το κανάλι και δεν θα το ξανακάνουν! Δηλαδή δεν ήξεραν ότι θα πάρουν έναν άνθρωπο που θα τον σοκάρουν; Δηλαδή το επόμενο βήμα ήταν να έπαιρναν τους δικούς του..."

Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την σχέση της με τον Παντελίδη – Ήταν ζευγάρι τελικά;



Απίστευτο! Γνωστός παρουσιαστής ξεφτιλίζει την Φρόσω Κυριάκου με τον πιο γελοίο τρόπο : «Από τις πλαστικές μοιάζει στη Χειλουδάκη…»



Το συγκινητικό tattoo της Ελένης Χατζίδου: «Χτύπησε» τα αρχικά του…