Eurovision 2016: Κρίσιμες ώρες για την ελληνική αποστολή - Τι λένε τα προγνωστικά

Eurovision 2016: Κρίσιμες ώρες για την ελληνική αποστολή - Τι λένε τα προγνωστικά
Ένα γεγονός που θα απογοητεύσει πολλούς Έλληνες είναι πολύ πιθανό να συμβεί στην φετινή Eurovion, η οποία θα ξεκινήσει με τον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη!



Στη μάχη της φετινής διοργάνωσης θα πέσει από την Τρίτη και η Ελλάδα, η οποία θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο βάση προγνωστικών η πρόκρισή της θεωρείται πάρα πολύ δύσκολη! Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες η χώρα μας δίνεται στην 14η θέση του πρώτου ημιτελικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον μεγάλο τελικό θα περάσουν μόλις δέκα! Οπότε η συμμετοχή μας με τους Argo θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον τέσσερις θέσεις που βρίσκονται από πάνω της!

Αξίζει να σημωθεί πως, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, τις δέκα πρώτες θέσεις του πρώτου ημιτελικού αναμένεται να πάρουν κατά σειρά οι Ρωσία, Αρμενία, Μάλτα, Κροατία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ολλανδία, Ουγγαρία, Κύπρος και Ισλανδία, ενώ εκτός τελικού μένουν οι Αυστρία, Βοσνία, Εσθονία, Ελλάδα, Φινλανδία, Μολδαβία, Μαροβούνιο και Σαν Μαρίνο.



Έτσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, η χώρα μας δεν θα λάβει μέρος στον μεγάλο τελικό και θα παρακολουθήσουμε δίχως ενδιαφέρον κυρίως την διαδικασία της ψηφοφορίας που μας καθήλωνε κάθε χρονιά.

Πηγή:athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eurovision 2016: Πανικός με την συμμετοχή της Ελλάδας και την δεύτερη πρόβα των Argo!



Eurovision 2016: Την πρώτη τους πρόβα πραγματοποίησαν οι Argo – Δεν φαντάζεστε τι θυμίζει η χορογραφία τους



Το άγνωστο δράμα του τραγουδιστή της Ρωσίας: H οικογενειακή τραγωδία που βρήκε το φαβορί της Eurovision…