Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αποκάλυψη: Η Βουγιουκλάκη είχε παιδιά μέσα σε ιδρύματα

ΒΟΥΓΙΟ
News 08.05.2016 10:54
Ο τίτλος της εθνικής σταρ δικαιωματικά της ανήκει! Μπορεί για την Αλίκη Βουγιουκλάκη να έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, όμως εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να μην γνωρίζουμε όλες τις πτυχές της ζωής της. Δεν είναι τυχαίο πως 20 χρόνια μετά τον θάνατό της ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα στοιχείο του χαρακτήρα της που μας άφησε άφωνους.

Συγκεκριμένα έγινα γνωστή η άγνωστη προσφορά της μεγάλης πρωταγωνίστριας σε παιδιά που το είχαν ανάγκη και η οποία δεν ήταν μόνο υλική. Την αποκάλυψη την έκανε ο γνωστός συγγραφέας Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο γι΄ αυτήν με τίτλο «Η Νονά μου η Αλίκη».Όπως αποκάλυψε, η Αλίκη κάποτε του είχε πει πως "δεν πιστεύω στην φιλανθρωπία της δημοσιότητας», γι αυτό και κανείς δεν έμαθε ποτέ για τα "κρυφά" παιδιά της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο πασίγνωστη ηθοποιός αρνιόταν κατηγορηματικά να συνεργαστεί μαζί τηςΣοκ! Συνέλαβαν πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή – Τι συνέβη;«Πάγωσε» ο Μίνως Θεοχάρης on air – Τι τον ρώτησε η Σπυροπούλου και τον έφερε σε αμηχανία 
Share