Ματθίλδη Μαγγίρα: \"Το διαζύγιο μου το χρεώθηκα σαν προσωπική αποτυχία!\"

Ματθίλδη Μαγγίρα: \
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Τη λένε ξινή και περίεργη... Εγώ θα έλεγα ότι είναι ευαίσθητη, αυστηρή -πιο αυστηρή, όμως, με τον ίδιο της τον εαυτό– και πολυτάλαντη, ίσως γι' αυτό και τόσο παρεξηγημένη! Άλλωστε, όπως συνηθίζει να λέει και η ίδια, “στην Ελλάδα είμαστε”! Η Ματθίλδη Μαγγίρα φωτογραφίζεται για το Youweekly.gr με ρούχα από τη δική της συλλογή “Matthildi Maggira Collection” και επηρεασμένη από την ηρεμία του Εθνικού Κήπου βγάζει προς τα έξω την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά της...

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο φίλος της Γιάννης Αγγελάκης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, ενώ εκείνη βρισκόταν στην Αμερική για τις γιορτές του Πάσχα. Το σοκ μεγάλο! Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει και η συζήτησή μας ξεκινά το δίχως άλλο από εκεί..._DSC1184Αληθεύει ότι χώρισες;
Περσινά ξινά σταφύλια... για να μη πω προπέρσινα! Εγώ χώρισα με τον άντρα μου το 2010-'11, μετά είχα έναν συνεργάτη, τον Δημήτρη Λαμπριανό, που βγαίναμε, αλλά εγώ δεν παραδέχτηκα τίποτα. Ωστόσο, δεν βγαίνουν τα νούμερα ότι είχαμε σχέση 7 χρόνια, ενώ η τελευταία μας συνεργασία ήταν το καλοκαίρι του 2014!

Υπήρξε σύντροφός σου;
Μπορεί και να υπήρξε αλλά τι σημασία έχει;

Από το 2014 και μετά δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο στη ζωή σου. Είναι επιλογή σου;
Είναι επιλογή μας όλα είτε το συνειδητοποιήσουμε είτε όχι. Όταν είσαι έτοιμος θα έλξεις.

Δεν φοβάσαι τη μοναξιά;
Καθόλου. Ακόμα και πριν παντρευτώ είχα εξοικειωθεί. Για μένα η λέξη μοναξιά είναι η αρνητική πλευρά που μπορεί να δει κανείς, ενώ η μοναχικότητα είναι η θετική. Από τότε το είχα λυμένο με τη μοναχικότητα. Έλεγα ακόμα και να μη βρεις σύντροφο, έχεις φίλους, την οικογένειά σου, τα βιβλία σου. Την βρίσκω με την πάρτη μου.

Φεύγεις πρώτη από μια σχέση;
Ναι κι ας μη φαίνεται... Μπορεί να κάτσω λίγο παραπάνω και εκεί αρχίζουν τα ψυχοσωματικά, αλλά ουσιαστικά έχω φύγει και μένει μόνο το πρακτικό. Εκεί αργώ λίγο αλλά το δουλεύω. Γιατί δεν θέλω ούτε αυτό να με καθυστερεί. Μπαίνω σε διαδικασίες να μην πληγωθεί ο άλλος, αλλά τελικά κάνω σ' εμένα κακό.

Το διαζύγιο ήταν εύκολο;
Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Το είχα πάρει και ως προσωπική αποτυχία γιατί θεωρώ ότι η γυναίκα κρατάει το σπίτι. Είμαι και πολύ παραδοσιακή, καλή νοικοκυρά, παράτησα τα πάντα όταν παντρεύτηκα, έφυγα, τα έκλεισα όλα. Το ήθελα... Κι αυτό ήταν που το έκανε και πιο δύσκολο να φύγω. Αλλά η ψυχοθεραπεία με βοήθησε. Και κατάλαβα ότι όταν είσαι καλά κι ευτυχισμένος είναι και το παιδί σου.

Η κόρη σου πώς το πήρε όλο αυτό;
Η κόρη μου ήταν εξοικειωμένη με ένα τέτοιο μοντέλο ζωής γιατί από το 2006 που είμαι εδώ ο μπαμπάς της πηγαινοερχόταν. Οπότε δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι στον τρόπο ζωής και δεν την πείραξε. Το έχουμε συζητήσει. Από 8 χρόνων πάει μόνη της στην Αμερική. Δεν έχει χαθεί η επαφή και δεν θα το ήθελα. Είμαστε και οι δύο γονείς της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο αδελφό της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα – Θα μείνετε άφωνοι όταν μάθετε με τι ασχολείται



Σοκ! Τι δουλειά είχε η Ματθίλδη Μαγγίρα με έναν γυμνό άντρα;

Μπέττυ Μαγγίρα: Moυ λείπει η τηλεόραση, αλλά όχι αυτό που έκανα πέρυσι!