Λιώσαμε! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της Κατερίνας Καραβάτου - Σε ποιον λέτε να μοιάζει;

Λιώσαμε! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της Κατερίνας Καραβάτου - Σε ποιον λέτε να μοιάζει;
Πριν τρεις μέρε η Κατερίνα Καραβάτου κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της! Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η κόρη της Αέλια έχει ξετρελαθεί με τον αδερφούλη της. Όπως είχε πει ο Κρατερός Κατσούλης (Δείτε εδώ) μόλις γέννησε η Κατερίνα, όλα πήγαν πολύ καλά!

Χθες λοιπόν η παρουσιάστρια μας φύλαγε μία έκπληξη! Ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον μικρούλη της γιο και ξετρελάθηκαν όλοι... Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα το φως!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!! Κι αλλά χίλια ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γιατρούς μας, τον Μανώλη και τον Βασίλη Καπετανάκη!!! Κι άλλα χίλια ευχαριστώ στο Μαιευτήριο Ιασώ για την απίστευτη φιλοξενία και την υποστήριξη στο Μητρικό Θηλασμό!!!! Καλημέρα σ όλους!!!!!"



Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα το φως!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!! Κι αλλά χίλια ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γιατρούς μας, τον Μανώλη και τον Βασίλη Καπετανάκη!!! Κι άλλα χίλια ευχαριστώ στο Μαιευτήριο Ιασώ για την απίστευτη φιλοξενία και την υποστήριξη στο Μητρικό Θηλασμό!!!! Καλημέρα σ όλους!!!!!


A photo posted by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σκορδά με τον γιο της που έλιωσε το Instagram – Το τρυφερό της μήνυμα για τα γενέθλιά του


Λιώσαμε! Ο Γιάννης Βαρδής στην πιο τρυφερή φωτογράφιση με την γυναίκα του – Δεν φαντάζεστε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!



«Τρελαίνομαι δεν μπορώ…»: H ατάκα για το μωρό που πάγωσε την Ελένη Μενεγάκη on air