Πρώτη φορά: Η οργισμένη απάντηση της ΕΡΤ για την αποτυχία των Argo στην Eurovision

Πρώτη φορά: Η οργισμένη απάντηση της ΕΡΤ για την αποτυχία των Argo στην Eurovision
Μπορεί οι Argo να μην κέρδισαν τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision, ο σάλος δεν λέει να περάσει. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν το συγκρότημα για την αποτυχία αυτή, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον τους. Για πρώτη φορά ο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, δεν δίστασε να πάρει θέση στα όσα ακούγονται.

«Είναι παράλογο, άδικο και κακόηθες να στοχοποιείται ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ, κος Τσακνής, για την επιλογή του τραγουδιού που έστειλε η ΕΡΤ στη Eurovision. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τη διοίκηση σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό συμβαίνει σε κάθε μεγάλο οργανισμό. Εν προκειμένω, η ΕΡΤ απευθύνθηκε σε πολλούς καλλιτέχνες, ζητώντας τους να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Διαγωνισμό. Πολλοί αρνήθηκαν ευγενικά, για λόγους που αφορούν στο χαρακτήρα του ίδιου του θεσμού.

Μπορεί το κοινό του διαγωνισμού να μη δικαίωσε την επιλογή του συγκροτήματος ARGO, αυτό όμως δεν καθιστά σε καμία περίπτωση την προσπάθεια μη έντιμη. Μία προσπάθεια που για πρώτη φορά κινήθηκε έξω από δισκογραφικές εταιρείες, χωρίς τη συμμετοχή εταιρειών παραγωγής, έξω από τις διαδικασίες που είχαν επιλεγεί μέχρι σήμερα.

Δόθηκε λοιπόν μια ευκαιρία σε νέα παιδιά, άφθαρτους μουσικούς, στο συγκρότημα "της διπλανής πόρτας", να δοκιμάσουν. Δεν πειράζει που δεν προκρίθηκαν, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Απλώς ενημερώνω ότι η «χολή» που βγαίνει δεν είναι τόσο άδολη. Πολλοί επιθυμούν τη διαρπαγή του θεσμού από τη δημόσια τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς να κρύβει την οργή του για τα όσα ακούστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eurovision 2016: Με αποκλεισμό κινδυνεύει η Κύπρος! Κατηγορείται για αντιγραφή τραγουδιού – Δείτε ποιο είναι…



Ξεφτίλα: Ποιες αγαπημένες τραγουδίστριες απέρριψε η ΕΡΤ για να στείλει αυτό το χάλι των Argo στην Eurovision!



Απαράδεκτο! Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των Argo μετά την ήττα στη Eurovision που του ρεζίλεψε παντού!