Έλενα Παπαρίζου: Η τραγουδίστρια που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα, σχολιάζει τον αποκλεισμό μας από την Eurovision!

Έλενα Παπαρίζου: Η τραγουδίστρια που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα, σχολιάζει τον αποκλεισμό μας από την Eurovision!
Στην Στοκχόλμη βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Σουηδία είναι η χώρα στην οποία μεγάλωσε η τραγουδίστρια και όπου μένουν ακόμα πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.paparizoueurovisionΗ παρουσία της εκεί έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού η Έλενα είναι συνδεδεμένη με τον θεσμό της Eurovision. Το 2005, ήταν εκείνη που χάρισε την πρωτιά στην χώρα μας με το My Number One. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της Ελλάδας στον θεσμό.

Τι γνώμη έχει η Έλενα για την ελληνική συμμετοχή με τους Argo, αλλά και τον αποκλεισμό από τον τελικό του διαγωνισμού; «Είναι φυσικό να νιώθουμε μία στεναχώρια. Εγώ τα γνώρισα τα παιδιά, είναι πάρα πολύ αυθεντικά. Νιώθουν μεγάλη περηφάνια για αυτό που έκαναν», είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Live U.

«Το τόνισα ότι είναι ωραίο να επιστρέφουμε και να τραγουδάμε στην γλώσσα μας. Εμένα μου άρεσε που είχε τη λύρα και πως μιλούσε για τον Πόντο και την προσφυγιά, καθώς είναι μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας. Καμιά φορά χρειάζεται να μιλάμε και για πιο σοβαρά πράγματα», συμπλήρωσε η Έλενα.

H Έλενα Παπαρίζου με τους Argo λίγο πριν την εμφάνιση τους στον ημιτελικό

newego_LARGE_t_1401_106898771

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτη φορά: Η οργισμένη απάντηση της ΕΡΤ για την αποτυχία των Argo στην Eurovision



Απίστευτο κράξιμο: Η Νωαίνα του X-Factor σοκάρει με ένα σκανδαλώδες ποστάρισμα! «Κοίταζα τους συμπαίκτες μου με ζήλια, φόβο και αλαζονεία



Έρχεται ο πελαργός! Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί