Αποκάλυψη! Πυρ και μανία οι γονείς της Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλο! Δείτε τι είπαν...

Αποκάλυψη! Πυρ και μανία οι γονείς της Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλο! Δείτε τι είπαν...
Όπως είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καλά καλά δεν πρόλαβε να χωρίσει με την Κατερίνα Καινούργιου και δηλώνει με άλλη ερωτοχτυπημένος ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες... (Δείτε εδώ)

Η παρουσιάστρια μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της, δεν του χαρίστηκε και τον έβαλε για τα καλά στην θέση του! Η ίδια είπε πως απογοητεύτηκε πάρα πολύ από την συμπεριφορά του και πως δεν περίμενε να συμπεριφερθεί έτσι! Όχι γιατί προχώρησε την ζωή του, αλλά επειδή μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα το έβγαλε στα social media φέρνοντας την σε πολύ δύσκολη θέση... 259493-1Αυτό που μας έκανε όμως τρομερή εντύπωση ήταν η αντιμετώπιση των γονιων της όσον αφορά αυτή την σχέση αλλά και τον χωρισμό! Η Κατερίνα είναι γνωστό πως είναι στήριγμα τους και τους ακούει πολύ! Η παρουσιάστρια είπε: "Στους γονείς μου δεν αρέσουν καθόλου όλα αυτά. Είναι άνθρωποι πιο παραδοσιακοί, δεν τους αρέσουν να εκτίθενται τα προσωπικά μου. Είναι χαρούμενοι που έχω προοδεύσει στα επαγγελματικά μου, αλλά θέλουν να με δουν ευτυχισμένη και στην προσωπική μου ζωή, να κάνω τη δική μου οικογένεια!"

Όσο κι αν η Κατερίνα προσπαθούσε να περιγράψει ονειρεμένη την σχέση της ξεγελιώντας τους γύρω αλλά κυρίως τον εαυτό της, οι γονείς της ήξεραν πολύ καλά πως αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη! Ειδικά μετά τις φωτογραφίες με την νέα του σύντροφο, που είδαν την παρουσιάστρια σε άθλια ψυχολογική κατάσταση δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό! Παράλληλα τα έχουν "βάλει" μαζί της πώς άφησε το συναίσθημα να την παρασύρει και να πιαστεί κορόιδο και να εκτεθεί τόσο πολύ στον κόσμο!

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελένη Μενεγάκη: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ – Το απίστευτο κορμί και το αποκαλυπτικό μαγιό που μας άφησαν άφωνους!



Εκτός εκπομπής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;



Σίσσυ Φειδά: Έτοιμάζει το παιδικό δωμάτιο – Δείτε πόσο φούσκωσε η κοιλίτσα της!