Βόμβα! Ξανά μαζί Μενεγάκη- Λάτσιος

Βόμβα! Ξανά μαζί Μενεγάκη- Λάτσιος
Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz, ενώ το διαζύγιό τους το 2010 έσκασε σαν βόμβα. Από τότε τόνοι μελάνι χύθηκαν για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, με τη δικαστική τους διαμάχη να απασχολεί όσο τίποτα τα media. Κι όμως, ενώ όλοι πίστευαν πως το μόνο που συνδέει το πρώην ζευγάρι είναι τα τρία του παιδιά, οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά.

"Ελένη και Γιάννης ξανά μαζί" είναι η είδηση που κάνει τα τελευταία λεπτά το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινούλι" και τον Γιώργο Μπέζα ο Λάτσιος επιστρέφει στον Alpha και θα είναι ο... διευθυντής της Μενεγάκη. Όπως μάλιστα αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του "Ε", η Ελένη πληροφορήθηκε αυτή την εξέλιξη το Σαββατοκύριακο ενώ απολάμβανε τα μπάνια της στην Άνδρο με αποτέλεσμα να χάσει τον ύπνο της. Και αυτό γιατί δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι ο σταθμός σκέφτεται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Παρότι στο συμβόλαιό της υπάρχει ρητή εντολή να μην επεμβαίνει κανείς στην εκπομπή της -ούτε καν τα διευθυντικά στελέχη- με όλες τις αποφάσεις να περνούν από το χέρι της τόσο για την οργάνωση της παραγωγής όσο και για τους συνεργάτες, στη σκέψη και μόνο πως θα βλέπει στους διαδρόμους τον πρώην σύζυγό της αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα. Να θυμίσουμε πως ακόμη και με την αδελφή του Αγλαία η Ελένη δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις κάτι που κάνει το κλίμα να είναι ακόμα πιο τεταμένο. Ενώ κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο Μάκης Παντζόπουλος στο ενδεχόμενο η σύντροφός του να συνεργάζεται με τον πρώην της. Το σίγουρο είναι πως η συνύπαρξη αυτή αν τελικά γίνει θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελένη Μενεγάκη: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ – Το απίστευτο κορμί και το αποκαλυπτικό μαγιό που μας άφησαν άφωνους!



Κλείνει η αυλαία! Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της – Πότε σταματάει;



Και είχε καιρό! Η απίστευτη κοτσάνα της Μενεγάκη on air που την έκανε να ντραπεί!