Νέα κόντρα στη σόουμπιζ: Βαλάντης Vs Τζένη Διαγούπη – Ποια η αφορμή;

Νέα κόντρα στη σόουμπιζ: Βαλάντης Vs Τζένη Διαγούπη – Ποια η αφορμή;
Μια συνέντευξη παραχωρησε η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Διαγούπη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μίλησε για την παράσταση την οποία πρωταγωνιστεί, το θέμα των κιλών που την ταλαιπωρεί αλλά και για το ρατσισμό που έχει δεχθεί για το βάρος της.

«Σαν γυναίκα σε προσωπικές μου σχέσεις, σε ερωτικές δεν το έχω βιώσει, στο δρόμο έξω το έχω ακούσει. Έχω βρεθεί στο δρόμο και λένε «Α, η χοντρή, περνάει η χοντρή. Είμαι στα ίδια κιλά 82 – 83 από τα Χριστούγεννα”, ανέφερε η αγαοημένη ηθοποιός.

Στη συνέχεια η συζήτηση πηγαίνει στις δηλώσεις που έκανε ο Βαλάντης σχετικά με τις πιο εύσωμες γυναίκες: «Θέλω η γυναίκα να προσέχει, αν παχύνει θα χωρίσω».

Η ηθοποιός που δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και δίνει τη δική της απάντηση στον τραγουδιστή: «Είμαι σε δύσκολη θέση για αυτή την ερώτηση που θέλεις να μου κάνεις, γιατί ξέρω ποια είναι η ερώτηση, την έχω φανταστεί. Απλά νομίζω, με όλη μου την ειλικρίνεια, ότι το είπε λίγο, για να κάνει λίγο φασαρία. Δεν ξέρω αν το εννοεί 100%. Αν το εννοεί 100% ότι μια γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη ή που έχει ένα πρόβλημα ορμονικό, ή που θέλει να φάει για να παχύνει, δεν θα του άρεσε ποτέ, ή θα την χώριζε – το θα την χώριζε ήταν το πιο δύσκολο. Αν εκείνος με μία γυναίκα που είναι μαζί της την αγαπάει μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, θα πω ότι και η γυναίκα που είναι μαζί του έχει πρόβλημα», δεν δίστασε να πει απευθυνόμενη στον Βαλάντη.

Δείτε το απόσπασμα:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πρόβλημα υγείας της Φαίης Σκορδά – Τι αποκάλυψε η ίδια!



Ελένη Μενεγάκη – Δείτε ποιο είναι το παράπονό της από το γιο της Άγγελο



Να ζήσετε! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε κρυφά στη Νέα Υόρκη και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Δείτε τους νεόνυμφους


TAGS