Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Μίνα Αρναούτη: "Αφήστε με να φύγω απο το νοσοκομείο" - Τι λέει για τις φωτογραφίες με τον Παντελίδη; Η νέα επέμβαση στο πόδι της!

arnaouti
News 27.05.2016 07:27
Η νεαρή που το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου παραλίγο να στοιχίσει και τη δική της ζωή εκτός από αυτή του Παντελή Παντελίδη, δέχεται πλέον «επιλεκτικές» επισκέψεις στο δωμάτιό της

Σε επέμβαση ορθοπεδικής μορφής υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα η Μίνα Αρναούτη, που εξακολουθεί να αναρρώνει και να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, τρεις μήνες και κάποιες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τον βαρύτατο τραυματισμό της ίδιας.22872ba29fcf7465c0d3d94508fff556Η νεαρή που επιθυμούσε διακαώς να πάρει εξιτήριο, εμφανίζει σποραδικά κάποιες μικρές νευρικές εξάρσεις, νοιώθοντας να ασφυκτιά πλέον μετά από τόσο μεγάλο διάστημα νοσηλείας.
Κάνει όμως υπομονή, μέχρι οι γιατροί να κρίνουν ότι μπορεί πλέον να φύγει έχοντας αναρρώσει πλήρως μετά από τα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη, το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου.

Εκτός από τη μητέρα της και τον δικηγόρο της, όπως αναφέρει το protothema ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που έχουν το ελεύθερο να την επισκεφτούν, και όπως λένε οι πληροφορίες η νεαρή δεν συζητάει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την υπόθεση του μοιραίου τροχαίου, που παραλίγο να της στοίχιζε την ζωή.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών που δημοσίευσε το «ΘΕΜΑ» από την περίφημη «λέσχη» όπου ο Παντελής Παντελίδης έπαιζε για ώρες χαρτιά, οι οποίες εμφανίζουν τόσο αυτή όσο και την Φρόσω Κυριάκου να παρίστανται στον χώρο, άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης, σε ό,τι έχει να κάνει με τα όσα φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της.

download
Ότι δηλαδή, αυτή με την Φρόσω βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο και δεν γνώριζαν αν ο Παντελής Παντελίδης είχε πιει τις τελευταίες ώρες της ζωής του, που τέλειωσε στον δρόμο με το μοιραίο στηθαίο που οδηγεί στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει όταν κλείσει η δικογραφία και ως είθισται σε τόσο σημαντικές υποθέσεις δημοσιοποιηθούν αποσπάσματα η και ολόκληρη η κατάθεσή της, ώστε να διαπιστωθεί αν όλα όσα είχαν διαρρεύσει σύμφωνα με πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ίδια άλλωστε φέρεται να είχε πει ότι ακούστηκαν και γράφτηκαν «τέρατα» για το τι έκανε την τραγική βραδιά που σημάδεψε τη ζωή της, πιθανότατα για πάντα και την έχρισε πολυτραυματία, εδώ και τρεις μήνες.

Αυτό που επιθυμεί πλέον διακαώς είναι να τελειώνει η νοσοκομειακή θεραπεία της και να μπορέσει να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» για να επιστρέψει σπίτι της η φύγει για να ξεκουραστεί στην Μυτιλήνη, προσδοκώντας να ξεχάσει κάποια στιγμή-αν και είναι πολύ δύσκολο-το βράδυ που σημάδεψε τη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του Παντελίδη – Ποιος ο ρόλος της μάνας της Φρόσως Κυριάκου πριν το τροχαίοΕξέλιξη! Η τροχαία πρώτη φορά απαντά για το αν η Φρόσω οδηγούσε το τζιπ: «Βρέθηκαν αποτυπώματα…»«Να `σαι καλά, μα να θυμάσαι τις στιγμές που…»: Το νέο συγκλονιστικό ποστάρισμα του αδερφού του Παντελίδη 
Share